Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

İbrahim Tatlıses'in mobbing uyguladığını iddia etmişti: Dilan Çıtak soyadını değiştirdi

Şarkıcı Dilan Çıtak, babası İbrahim Tatlıses ile yaşadığı gerilim sonrası dikkat çeken bir adım attı. Çıtak, sosyal medya hesabından "Tatlıses" soyadını kaldırdı.

İbrahim Tatlıses'in mobbing uyguladığını iddia etmişti: Dilan Çıtak soyadını değiştirdi

Şarkıcı Dilan Çıtak, geçtiğimiz aylarda babası İbrahim Tatlıses hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündeme gelmişti. 

TATLISES SOYADININ BANA FAYDASI OLMADI DEMİŞTİ

Çıtak, Tatlıses’in kendisine karşı psikolojik şiddet ve mobbing uyguladığını iddia etmiş, babasının evlat ayrımı yaptığını ileri sürerek, "Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. ‘Dilan benim kızım’ dediği andan itibaren beni seven kadar sevmeyen de oldu. Birçok iş anlaşmam feshedildi. Tatlıses soyadının benim müziğime hiçbir faydası olmadı" demişti.

İbrahim Tatlıses ise kızının bu açıklamalarına sessiz kalmayarak, "Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak’ın tek derdi İdo Bey" şeklinde yanıt vermişti.

Baba-kız arasındaki bu gerilim sürerken, Dilan Çıtak'tan dikkat çekici bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır onaylı hesap ismi nasıl değiştirilir arayışındayız, merak etmeyin. Zaten istemeden olmuştu. Kısmetse yakın zamanda sadece ben olarak kalacağım. Üzerimden büyük bir yük kalktı, inanın oh diyorum, şükür diyorum" ifadelerini kullandı. Bu açıklamanın ardından Çıtak, sosyal medya hesabından "Tatlıses" soyadını kaldırdı.

NE OLMUŞTU?

Dilan Çıtak, 2013 yılında kamuoyunun karşısına çıkmış ve o dönemde İbrahim Tatlıses de kızını kabul etmişti. Ancak yıllar boyunca bir dargın bir barışık süren baba-kız ilişkisi, son olaylarla tekrar gerildi.

Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı bir diğer paylaşımda ise, "Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı, psikolojik tacizi herkes bilmeli ve görmeli. Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki, ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım" sözleriyle dikkat çekti.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Çatlık İbrahim Tatlıses İdo Tatlıses