Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,1194
Dolar
Arrow
34,1906
İngiliz Sterlini
Arrow
45,8038
Altın
Arrow
2896,0000
BIST
Arrow
9.351

Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık halini canlı yayında paylaştılar! 'Dilimin ayarı yok'

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen'in türbansız halini canlı yayında sansürsüz paylaşan Söylemezsem Olmaz ekibi, izleyicilerin tepkisini topladı. Program sunucuları Pınar Eliçe ve Bilal Özcan, bu durumu eleştirirken, Kadir Ezildi de tepkisini gösterdi.

Kadir Ezildi'nin nişanlısının açık halini canlı yayında paylaştılar! 'Dilimin ayarı yok'

TLC ekranlarında yayınlanan Temizlik Avcıları programı ile tanınan Kadir Ezildi, son programı En Hamarat Benim ile geniş bir hayran kitlesi elde etti. Ezildi son dönemde özel hayatıyla gündemde.

TESETTÜRSÜZ HALİNİ PAYLAŞTILAR

Yaptığı gösterişli nişanlar ve altınlarını sergilemesiyle eleştiri alan Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen, Erzurum'da yaşıyor. Gözlerden uzak kendi halinde bir hayatı olan Türkmen'in tesettürsüz hali canlı yayında açıkça paylaşıldı.

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz ekibi, tesettürlü olan Gamze Türkmen'in açık halini canlı yayında sansürsüz şeklide paylaştı.

"Bir şey söyleyeceğim, Kadir Ezildi'nin mahsun nişanlısı mıydı o gördüğümüz? Hani her yerden sakınan, kimselere göstermeyen, kıyamadığı. Ben şok!" diye konuya giren Pınar Eliçe'nin ardından Bilal Özcan'dan "Görgüsüzlük" çıkışı geldi.

KADİR EZİLDİ NİŞANLISINI PAYLAŞTI

Bu olay sonrası ekibe tepkiler çığ gibi büyürken Kadir Ezildi de sessizliğini bozdu. Avukatının açıklamasını paylaşan sunucu nişanlısının ve kendisinin kişilik haklarına saldırıldığını ifade ederek dava açılacağını duyurdu

Kadir Ezildi daha sonra ise nişanlısıyla pozunu paylaşarak "Elalem değil elli alem gelse de biz çok mutluyuz hamdolsun iyikim" dedi.

Kadir Ezildi açıklama yaparak "Gamze gayet iyi. Neler neler diyeceğim de dilimi tutmak istiyorum, ağzımın hiç ayarı yok. Neyi çekemedin acaba sen de o videoyu aile ortamından alan kişi... O kıza ne gibi bir hasetlik duydun" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

Kadir Ezildi Kadir Ezildi nişanlısı Kadir Ezildi nişanlısı açık hali Kadir Ezildi nişanlısı Gamze Türkmen