Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kıvanç Tatlıtuğ bir günde dansçı oldu

Bir jean firmasının reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, firmanın yeni reklam filminde dans hünerlerini sergiledi. Yeni sezon lansmanı için kameraların karşısına geçen Tatlıtuğ, reklam süreciyle ilgili soruları yanıtladı.

Kıvanç Tatlıtuğ bir günde dansçı oldu

Aslı AĞIRDİL/ 12 punto.com.tr

Uzun bir süredir Mavi Jeans'in reklam yüzü olan Kıvanç Tatlıtuğ, firmanın son kampanyası için yeniden kamera karşısına geçti. Yeni reklamlarını basın mensuplarıyla birlikte izleyen Tatlıtuğ ardından kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

DANS EĞİTİMİ BİR GÜN SÜRMÜŞ

Çekilen reklam filminin izlenmesi ardından "Sonucun güzel reaksiyon aldığını gördük bundan memnunuz" diyerek sözlerine başlayan Tatlıtuğ, reklamdaki dans figürleriyle ilgili sorularına yanıt verdi. 

Dans eğitiminin bir tam gün sürdüğünü söyleyen ve bu konuda kendisini eğiten isimlere teşekkür eden Tatlıtuğ, ortaya çıkan işten mutlu olduğunu söyledi.

Mavi CEO'su Cüneyt Yavuz yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

Kıvanç'la birlikte muazzam bir kampanyaya imza attık, 14 yıldır 20. kampanya Kıvanç eşittir Mavi, çok ayrıcalıklı bir ilişkimiz var, bu aslında klasikleşti. Klasik ve zamansız denimlerini Kıvanç'ın dansı ve güzel reklamla bambaşka bir seviyeye taşımak istedik. Kıvanç çıtayı nasıl yukarı çekeriz desek o bunu bize gösteriyor. Muazzam bir performans ortaya koydu. Bizi kırmadı ve sahneyi doldurdu ekibi coşturdu, muazzam bir iş çıkardık.

 


Haber Kaynağı : 12punto

dans eğitim Kıvanç Tatlıtuğ Kampanya reklam