Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Kola savaşları beyazperdeye geliyor: 'Cola Wars' filmi yolda!

Sony Pictures, 1980'lerin ikonik "kola savaşları"nı konu alan "Cola Wars" adlı bir film çekmeye hazırlanıyor. 1,5 milyon dolar bütçeli film, Pepsi'nin Coca-Cola gibi bir endüstri devinden pazar payı çalmaya çalışmasını anlatacak.

Kola savaşları beyazperdeye geliyor: 'Cola Wars' filmi yolda!

Uzun zamandır beklenen film, "Cola Wars" olarak bilinen bir senaryoyu temel alacak ve Pepsi'nin Coca-Cola gibi bir endüstri devinden pazar payı çalmaya çalışmasını konu alacak.

1980'lerin "kola savaşları" olarak anılan dönemi anlatacak olan film, Coca-Cola ve Pepsi'nin hakimiyet için mücadele etmelerini ele alacak. Michael Jackson'ın Pepsi reklamı çekerken saçlarının alev alması gibi unutulmaz olayların yanı sıra, Coca-Cola'nın New Coke'u piyasaya sürme girişimi ve büyük tepkinin ardından hızla piyasadan çekilmesi gibi olayları da işleyecek.

Senaryoyu Apple TV+ dizisi Acapulco'nun ortak yaratıcısı ve yazarı Jason Shuman ile Arabalar 2 ve 3'ün senaristi Ben Queen kaleme alıyor.

Günümüzde Coca-Cola, gelir açısından dünya çapında bir numaralı kola markası iken, Pepsi ikinci sırada yer alıyor. Coca-Cola, sadece ikonik Coca-Cola içeceğini değil, aynı zamanda Sprite, Fanta ve Powerade gibi markaları da bünyesinde bulunduruyor. Pepsi ise Mountain Dew ve Gatorade gibi markalara sahip.

Proje henüz erken aşamalarda olduğu için Sony Pictures sadece film fikrini satın aldı. Senaryo hala yazılıyor ve film için bir oyuncu kadrosu, yönetmen veya yayın tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Michael jackson pepsi Coca Cola