Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Lost dizisinin yıldızı Evangeline Lilly oyunculuğu bıraktığını açıkladı

Dünyaca ünlü oyuncu Evangeline Lilly, oyunculuğu bıraktığını duyurdu. Lilly, "Yazmak ve insanların hayatlarını daha insani bir şekilde etkilemek isterim" ifadelerini kullandı.

Lost dizisinin yıldızı Evangeline Lilly oyunculuğu bıraktığını açıkladı

Bir döneme damga vuran Lost dizisinde 'Kate' karakterine hayat veren ABD'li Evangeline Lilly oyunculuğu bıraktı.

Ant-Man, Çelik Yumruklar, Yenilmezler, Ölümcül Tuzak ve Hobbit üçlemesinde rol alan 44 yaşındaki yıldız sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Bunu oyunculuk sektöründe yer alanlara itiraf etmekten korkuyorum ama bundan 10 yıl sonra emekli bir oyuncu olmak ve bir aileye sahip olmak isterim. Yazmak ve insanların hayatlarını daha insani bir şekilde etkilemek isterim"

'HAZIRIM VE MUTLUYUM'

Lily sözlerini "Açık bir seçim gibi görünen şeyden (zenginlik ve şöhret) uzaklaşmak bazen korkutucu gelebilir. Bir gün Hollywood'a geri dönebilirim ama şimdilik ait olduğum yer burası. Yeni bir mevsim başladı ve ben hazırım ve çok mutluyum" diyerek sürdürdü.

'AKTİF ÇALIŞMAM YOK'

Variety'ye konuşan yıldız "Aslında son üç yıldır oyunculuğa ara vermiştim (Quantumania'da çalışmayı bitirdiğimden beri). Bu dönemde büyük bir tatmin ve neşe hissettim. Yarın, iki yıl sonra oyunculuğa dönebilirim ya da asla geri dönmem ancak şu anda sektörde aktif olarak herhangi bir çalışmam yok ve herhangi bir sözleşme yükümlülüğü altında değilim. Zamanımı insani çalışmalarıma ve yazılarıma adıyorum" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Evangeline Lilly Lost