Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Otelin terasından düşen tiyatrocu Demet Ersoy yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde kaldığı otelin terasından düşen tiyatro sanatçısı Demet Ersoy yaşamını yitirdi. Ersoy’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Otelin terasından düşen tiyatrocu Demet Ersoy yaşamını yitirdi

Tiyatro yönetmeni ve sanatçısı Demet Ersoy’un bir iş görüşmesi için dün akşam saatlerinde Ankara'dan Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Kumbahçe Mahallesi’ndeki bir otele geldi.

46 yaşındaki Ersoy ve arkadaşları dün gece otele yerleşti. Gece saatlerinde arkadaşları ile eğlenen ve alkol aldığı iddia edilen Demet Ersoy, geç saatlerde arkadaşlarının bulunduğu terasa çıktı.

Ersoy’un kısa olan teras korkuluğuna dayanmasının ardından yere düştüğü, daha sonra arkadaşları tarafından sağlık ekipleri ve polisin çağrıldığı belirtildi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Yapılan kontrollerde evli ve 1 çocuk annesi Demet Ersoy’un yaşamını yitirdiği tespit edildi. Ersoy’un cenazesi otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Arkadaşlarının ve otel yönetiminin ifadesine başvuruldu.

Polisin olay yeri ve çevresinde yaptığı incelemenin ardından cenaze otopsiye gönderildi, arkadaşlarının ifadesi alındı. Soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


Haber Kaynağı : 12punto

Demet Ersoy muğla bodrum