Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Oyuncu Derya Alabora: 'Uğur Yücel ile evliyiz'

Zeki Demirkubuz imzalı 'Masumiyet'te canlandırdığı 'Uğur' karakteriyle hafızalarda yer edinen Derya Alabora, özel hayatına dair çarpıcı bir açıklama yaptı. Alabora, "Uğur Yücel ile boşanamadık bir türlü. Ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız devam ediyor" dedi.

Oyuncu Derya Alabora: 'Uğur Yücel ile evliyiz'

1982'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalı'ndan mezun olan, bir yıl sonra meslektaşı Uğur Yücel ile dünyaevine giren Derya Alabora, 1985'te Can adını verdikleri oğlunu kucağına aldı.

Youtube'da yayınlanan Sibel Arna'nın programına konuk olan usta sanatçı; oyuncu ve yönetmen olarak 'Arabesk', 'Muhsin Bey', 'Eşkıya', 'İkinci Bahar', 'Ejder Kapanı' ve 'Yazı Tura' gibi önemli yapımlarda yer alan Uğur Yücel hakkında konuştu.

"Aşık olduğum zaman felaket. Eski günlerde kaldı ama ben bir aşk kadınıyım, yani severim aşık olmayı" diyen Alabora, "Uğur Yücel ile kaç yıl evli kaldınız?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

'SOHBETİMİZ DEVAM EDİYOR'

"30 yıl evli kaldık. Aslında hâlâ evliyiz. Artık birlikte değiliz" açıklamasını yapan 64 yaşındaki oyuncu, bu sözler üzerine şaşkınlık yaşayan sunucunun "Neden boşanamıyorsunuz?" sorusunu da cevapladı:

"Bilmiyorum. Boşanamadık bir türlü. Galiba artık evlenip boşanmanın bizim için bir anlamı yok. Zaten ayrı yaşıyoruz ama arkadaşlığımız, sohbetimiz devam ediyor. Biz bir aileyiz, bunun bir önemi yok. Başımıza bir şey gelirse çok üzülürüz. Herhangi bir sıkışıklığımızda birbirimizin yanında oluruz. Ses tonlarımızdan bile birbirimizin sağlık durumunu anlarız..."


Haber Kaynağı : 12punto

Derya Alabora Uğur Yücel