Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oyuncu Efe Deprem'in cenaze töreni detayları belli oldu

Dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu Efe Deprem (42), dün akşam İstanbul'da trafik kazası geçirdi. Deprem, kaza sonrası hayata gözlerini yumdu. Ünlü ismin cenaze töreni detayları belli oldu.

Oyuncu Efe Deprem'in cenaze töreni detayları belli oldu

2019 yılında nikah masasına oturduğu Burcu Altın’dan bir kız çocuğu bulunan oyuncu Efe Deprem, İstanbul'da geçirdiği motosiklet kazası sonucu hayatını kaybetti.

Efe Deprem’in kullandığı plakası henüz öğrenilemeyen motosiklet, dün akşam saatlerinde D-100 kara yolu Mecidiyeköy mevkisinde devrildi. Kazada, motosikletten düşen Deprem, ağır yaralandı.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Deprem, kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZE TÖRENİ PROGRAMI BELLİ OLDU

Ani ölümüyle ailesini ve sevenlerini yasa boğan Efe Deprem’in cenaze töreni bilgileri netlik kazandı.

Henüz 42 yaşında aramızdan ayrılan Deprem, bugün ikindi namazına müteakip Şakirin Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Kısıklı Namazgah Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlanacak.

EFE DEPREM KİMDİR?

Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kameralar karşısına ilk kez TRT ekranlarında yayınlanan ‘Sürgün Hayatlar’ isimli televizyon dizisi ile geçmiştir.  

Kenter Tiyatrosu ile sahne almaya başlayan Efe Deprem, ‘Ardiye Tiyatro’nun da kuruculuğunu üstlenmiştir.

Kendi kurduğu sahnede ilk olarak ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ isimli oyunla sahne alan başarılı oyuncu, ayrıca o süreçte Emre Kınay’ın da büyük desteğini almış ve Duru Tiyatro’da da seyirci karşısına çıkmıştır.  

Galata Perform’da 35 hafta sahne alan oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Genç Günleri’ isimli festivalinde de sahne almıştır.  

Burcu Altın ile dünyaevine giren oyuncunun nikah şahitliğini Haldun Dormen ve Kandemir Konduk yapmıştır.  

Haldun Dormen, Göksel Kortay gibi usta isimlerde birlikte çalışan Deprem, Kibarlık Budalası ve Düşük Şehir İhtimali gibi oyunlarda da yer almıştır.  

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra; Seksenler, Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Badem Şekeri 2 ve Aşk Oyunu gibi yapımlarda da rol almıştır.

Efe Deprem, 5 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetmiştir.


Haber Kaynağı : 12punto

Efe Deprem cenaze motosiklet

İlgili Haberler