Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oyuncu Eva Longoria'dan 'taşınma' kararı

'Umutsuz Ev Kadınları', 'Acımasız Hayat' ve 'Fedai' gibi yapımlardan tanıdığımız ABD’li oyuncu ve yönetmen Eva Longoria, eşi José Bastón'la (56) geçici olarak ABD'den İspanya'ya taşınacağını açıkladı.

Oyuncu Eva Longoria'dan 'taşınma' kararı

Eva Longoria'ya yakın bir kaynak, Page Six'e yaptığı açıklamada, taşınmanın kalıcı olmadığını belirterek, "Bu yılın ikinci yarısında orada çalışarak çok zaman geçirecek" dedi.

Çiftin İspanya'nın Marbella kentinde yaşayacağı öğrenilirken geçici olarak kullanmayı planladıkları evlerini 2023’te satın aldıkları aktarıldı.

'BURASI BENİM CENNETİM'

Oyuncu, Ocak 2024'te Hello! ile yaptığı röportajda "Burası benim vaham, cennetim. Burada olmadığım zamanlarda durmadan çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

'MUTFAĞI SEVİYORUM'

Longoria, birçok yatak odasının yer aldığı mega malikanesini anlatırken "Burası bir tatil evi ve annem, kız kardeşlerim ve onların çocukları geliyor. Ve tabii ki büyük bir mutfak var.

Bütün evlerimde, ben yemek pişirirken herkesin bir arada oturup bir kadeh şarap içip bir şeyler atıştırabileceği kocaman bir adaya sahip bir mutfağım var. Mutfağı seviyorum, burası her zaman evin kalbidir. Ve buradaki de hepsinden iyisi" şeklinde konuştu.


Haber Kaynağı : 12punto

İspanya Eva Longoria José Bastón