Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Oyuncu Olivia Munn kanser tedavisi görüyor

Olivia Munn sosyal medyada yaptığı paylaşımla kansere yakalandığını söyledi. Oyuncu, "Şanslıyım. Seçeneklerim olmasına yetecek kadar zamanımız varken yakaladık" dedi.

Oyuncu Olivia Munn kanser tedavisi görüyor

X- Man ve The Newsroom gibi yapımlarda rol alan ABD'li oyuncu Olivia Munn, sosyal medyada yaptığı paylaşımla meme kanserine yakalandığını duyurdu.

Kansere yakalandığını açıklamak için hastalığının en zor kısmının geçmesini bekleyen Munn, 2023 Şubat ayında kanser riski için genetik bir test yaptırdığını, sonucun negatif çıkmasına rağmen doktorunun isteğiyle biyopsi yaptırdığını anlattı.

BİYOPSİ YAPTIRDI

Eğer doktoru son bir test daha istemeseydi sonraki mamografi testine kadar kanser olduğunu öğrenemeyeceğini açıklayan Olivia Munn, testin sonucuna göre yapılan biyopsi ile her iki göğüsünde agresif ve hızlı yayılan bir kanser türü olan Luminal B meme kanseri olduğunu öğrendi.

'UMARIM İLHAM OLURUM'

İki göğüsünden de mastektomi olan Munn, bu süreçte sadece iki kere ağladığını çünkü ağlamaya bile zamanı olmadığını belirtti.

Bir gün kendisini tamamen iyi hissederken ertesi gün 10 saatlik bir ameliyat sonrası hastane yatağında uyandığından bahseden Munn, "Şanslıyım. Seçeneklerim olmasına yetecek kadar zamanımız varken yakaladık. Bir gün bununla yüzleşmek zorunda kalabilecek her kadın için de aynısını istiyorum.Umarım bunu paylaşmam başkalarının kendi yolculuklarında rahatlık, ilham ve destek bulmalarına yardımcı olur" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Meme Kanseri Olivia Munn