Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ilk kez konuştu: 'Hangi odaya girsem Özkan karşımda'

2023'ün Temmuz ayında hayatını kaybeden MFÖ gurubundan Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur aylar sonra ilk kez konuştu. Uğur, "Özkan'ın yokluğuna alışabilmiş değilim. Evi komple tadilata soktuk çünkü nereye baksam, hangi odaya girsem Özkan karşımda" dedi.

Özkan Uğur'un eşi Aysun Uğur ilk kez konuştu: 'Hangi odaya girsem Özkan karşımda'

Uzun süre mücadele ettiği kanser hastalığı dolayısıyla 69 yaşında vefat eden oyuncu ve MFÖ grubunun üyesi Özkan Uğur, sevenlerini yasa boğmuştu.

Sanatçının eşi Aysun Uğur, aylar sonra ilk kez konuştu.

Posta'ya açıklamalarda bulunan Uğur, "İçlerinde MFÖ'ye en aşık olan Özkan'dı. Özkan olmasa MFÖ dağılırdı. Hem de çok önceden... Özkan o ikilinin ortasında hep bir bağ oldu ve idare ederdi. Ortamı yatıştırırdı" dedi.

'KARIŞMAK HADDİM DEĞİL'

Sözlerini sürdüren Uğur, "Gelinen noktada 'MF' oldular. Ben de bilmiyordum, medyadan öğrendim. Büyük cesaret dedim, bravo yani. İsterlerse MFÖ olarak da kalabilirler. Bundan sonrasında ne isim kullanacaklarına karışmak haddim değil. Kızmadım tabii... Benim tek söylediğim şuydu; biraz durun! Çok erken konuşulmaya ve oluşmaya başladı bunlar. En azından bir 6 ay yasımızı tutalım, hiçbir şey konuşmayalım lütfen" ifadelerini kullandı.

'EVİ TADİLATA SOKTUK'

"Özkan'ın yokluğuna halen alışabilmiş değilim" diyen ünlü isim sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ama anılarına sığınıyorum. Evi komple tadilata soktuk çünkü nereye baksam, hangi odaya girsem Özkan karşımda. Yaşanılmıyor, dayanılmıyordu böyle bir acıya. Her yer Özkan!"


Haber Kaynağı : 12punto

Özkan Uğur Aysun Uğur