Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Rapçi Puff Daddy skandal videodan sonra özür diledi

Müzik dünyası son günlerde Puff Daddy hakkındaki skandal iddialarla çalkalanırken geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan ünlü rapçinin eski sevgilisine şiddet gösterdiği video gündem olmuştu. Görüntülerden sonra bir özür videosu yayınlayan Puff Daddy, "O videodaki davranışım affedilemez" dedi.

Rapçi Puff Daddy skandal videodan sonra özür diledi

Müzik dünyasında hatırı sayılır bir nüfuza sahip olan Puff Daddy son aylarda oldukça zorlu günler geçiriyor.

Ünlü rapçi hakkında birbiri ardına şoke eden suçlamalar gelirken şimdiye kadar Diddy tüm iddiaları reddetmişti. Ancak ortaya çıkan yeni görüntüler olay oldu.

Puff Daddy, P. Diddy, Puffy isimleriyle bilinen ünlü rapçi Sean John Combs, geçtiğimiz aylarda eski kız arkadaşı Cassie tarafından cinsel taciz ve fiziksel şiddet ile suçlanmış, ancak ikili arasında kısa sürede anlaşma sağlanarak dosya kapanmıştı. Ne var ki geçtiğimiz günlerde bir otelde Diddy'nin Cassie'ye şiddet uygularken görüldüğü bir video yayınlandı.

Görüntüler üzerine Puff Daddy bir özür videosu yayınladı ve şunları söyledi:

"O videodaki davranışım affedilemez. Bu videodaki eylemlerimin tüm sorumluluğunu alıyorum. İğrendim. O zaman bunu yaptığımda tiksinmiştim. Gittim ve profesyonel yardım aradım, terapiye gittim, rehabilitasyona gittim. Tanrı'dan merhametini ve lütfunu istemek zorundaydım. Ben çok üzgünüm. Ama her gün daha iyi bir adam olmaya kararlıyım. Ben af dilemiyorum. Gerçekten üzgünüm."

'ÇARESİZ VE SAMİMİYETSİZ'

Diddy'nin istismara uğrayan eski kız arkadaşı Casandra 'Cassie' Fine'ı temsil eden avukatlardan biri, Diddy'nin masum olduğunu ilan etmesinden beş ay sonra özür videosu yayınlamasını ise acınası, çaresiz ve samimiyetsiz olarak niteledi.

Avukat Meredith Firetog, Sean Diddy'ye yanıt verdi:

"Combs'un son açıklaması, incittiği birçok insandan çok kendisi hakkında. Cassie ve diğer birçok kadın öne çıktığında her şeyi yalanladı ve kurbanlarının para istediğini ileri sürdü. Tekrar tekrar yaptığı inkarların asılsız olduğu kanıtlandığında özür dilemek zorunda kalması onun acıklı çaresizliğini gösteriyor ve hiç kimse onun samimiyetsiz sözlerinden etkilenmeyecektir."


Haber Kaynağı : 12punto

Puff Daddy Sean John Combs