Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Sanatçı Funda Arar: 'Boşandıktan sonra babalar çocukların masrafını karşılamalı'

Sevda Yanığı, Zamanın Eli ve Sevgilerde gibi unutulmaz albümlerin sahibi olan sanatçı Funda Arar, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Arar, 'nafaka' polemiği hakkında görüşlerini ifade etti.

Sanatçı Funda Arar: 'Boşandıktan sonra babalar çocukların masrafını karşılamalı'

Son zamanlarda gündeme gelen yüksek nafaka polemiğiyle ilgili konuşan Funda Arar, "Herkesin kendi tasarrufunda olan bir durum. Boşandıktan sonra çocuk annedeyse, babaların da ilgilenmesi ve masraflarını karşılaması gerekir" dedi.

FUNDA ARAR KİMDİR?

Funda Arar, 2000 yılında çıkardığı "Sevgiler" albümü ile müzik dünyasına profesyonel olarak adım attı. Albümün çıkış şarkısı olan Necip Fazıl Kısakürek'in "Kaldırımlar" şiiri ile büyük bir çıkış yakalayan Arar, kısa sürede Türk pop müziğinin en sevilen sanatçılarından biri haline geldi.

Arar, kariyeri boyunca dokuz stüdyo albümü, bir düet albümü ve bir remix albümü yayınladı. Bu albümlerden çıkan "Seni Düşünürüm", "Neyse", "Aşka İnanmıyorum", "Yalnız", "Gönül Yarası", "Al Sevgilim" ve "Çok Aşığım" gibi şarkılar büyük beğeni topladı.

Funda Arar, güçlü sesi ve yorumuyla Türk pop müziğine önemli katkılarda bulunmuş bir sanatçıdır. Sanatçı, 2002 yılında Magazin Gazetecileri Derneği'nden "En İyi Çıkış Yapan Sanatçı" ödülünü, 2003 yılında Kral Müzik Ödülleri'nden "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ödülünü ve 2004 yılında 10. Kral TV Video Müzik Ödülleri'nden "En İyi Pop Kadın Sanatçı" ödülünü kazandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Funda Arar Boşanma