Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sanatçı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Bodrum'da tedavi gördüğü hastanede 82 yaşında aramızdan ayrılan Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Sanatçı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı

Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan, 2020 yılında düzenli aralıklarla yaptırdığı check-up sırasında kalın bağırsak kanserine yakalandığını öğrendi.

Sanatçı, tümörün kontrol altına alınması için kemoterapi tedavisi almaya başladı. Kemoterapi tedavisinin tamamlanmasının ardından Günhan'ın ameliyat olmasına karar verildi.

HASTALIĞI ÜÇ KEZ NÜKSETTİ

Ameliyat sonrası sağlığına kavuşan Günhan'ın hastalığı daha sonra üç kez nüksetti. Evli, 1 çocuk babası Günhan, son olarak 5 gün önce rahatsızlığının artması üzerine kaldırıldığı Bodrum'daki özel hastanede 13 Nisan'da hayatını kaybetti.

CENAZEYE YAKINLARI AKIN ETTİ

Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan için dün öğlen Bitez Gülsevim Rüştü Kaynak Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Bodrum Kaymakamı Mustafa Çit, Günhan'ın oğlu Ozan Günhan, ailesi, sanatçı dostları ve çok sayıda seveni katıldı.

Kılınan namazın ardından Günhan için helallik alındı. Ardından Günhan'ın bir süre omuzlarda taşınan tabutu, Bitez Mezarlığı'na götürüldü.

Günhan'ın cenazesi burada sevenlerinin gözyaşları içinde toprağa verildi.


Haber Kaynağı : İHA

Şakir Öner Günhan bodrum

İlgili Haberler