Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Seks fantezisi ölümle bitti! İngiliz manken yatakta...

İngiltere'de 26 yaşındaki manken Georgia May Brooke, seks esnasında partneri tarafından boğazı fazla sıkılınca can verdiği ortaya çıktı. Erkek arkadaşı Luke Cannon da ağaçta asılı vaziyette bulundu.

Seks fantezisi ölümle bitti! İngiliz manken yatakta...

26 yaşındaki Manken Brooke ve 31 yaşındaki Cannon iki yıl önce aşk yaşamaya başlamıştı. Çiftin arkadaşları, Brooke ve Cannon'ın kostüm giyerek cinsel ilişkiye girdiklerini, fantezi yaptıklarını ve cinsel ilişkiye girdikleri sırada da görüntülerini videoya çektiklerini söyledi.

Fakat 3 Şubat 2022'de yaşanan olayın detayları yeni ortaya çıktı.

O dönemde cinsel ilişkiye girdikleri sırada Cannon, partnerinin boğazını çok uzun süre sıkınca genç kadın nefes alamadı ve panikle kalp krizi geçirdi.

Cannon, ilk yardım ekiplerini çağırdıktan sonra evden kaçtı. Eve gelen ekipler genç kadının çıplak cansız bedenini yatakta buldu.

SONRASINDA NE OLDU?

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Cannon'ın cansız bedeni de bir süre sonra ormanlık alandaki bir ağaçta asılı vaziyette bulundu.

Başlatılan soruşturmanın detayları yayınlanırken, Cannon'ın ölmeden önce bir arkadaşına, "Georgia'nın annesi beni öldürecek. Annesine benim de onun yanında olacağımı söyle" dediği de tespit edildi.

Çiftin arkadaşları, ikilinin sürekli cinsel ilişkiye girdiğini ve rızaya dayalı bir ilişkileri olduğunu söylerken o gece bir kazanın meydana gelmiş olabileceğini söyledi.


Haber Kaynağı : 12punto

İngiltere Manken Georgia May Brooke