Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Serdar Ortaç’ın WhatsApp borç hattı

Serdar Ortaç'ın borç batağına girdiği ortaya çıktı. 500 bin TL ödemesi olan ünlü şarkıcı, WhatsApp grubu kurarak, dostlarından borç istemeye başladı.

Serdar Ortaç’ın WhatsApp borç hattı

Alkol ve kumar alışkanlığı yüzünden zor günler geçiren ve yıllardır MS hastalığıyla mücadele ettiği bilinen Serdar Ortaç, yine zor duruma düştü.

500 bin TL borcu olduğu öğrenilen Serdar Ortaç, bu miktarı bir kişiden alamayacağını anlayınca formülü başka türlü aradı.

DOSTLARI İNANAMADI

Takvim'de yer alan habere göre; WhatsApp üzerinden bir grup kuran Ortaç, bu gruba tanıdığı kim varsa ekledi. Gruba, evine haciz geleceğini ve 500 bin TL ödemesi olduğunu yazan Ortaç'a ilk başta kimse inanmadı.

Gruptakiler, "Ortaç'ın telefonu ele mi geçirildi?" derken ünlü sanatçı çareyi ses kaydı atmakta buldu.

Ortaç, ses kaydında şunları söyledi:

"İnanmıyorlar benim olduğuma o yüzden sesli mesaj atıyorum. 5'er 5'er toplayacağım herkesten, 500 bin TL borcu ödeyeceğim"

SERDAR ORTAÇ'IN MÜCADELE ETTİĞİ MS HASTALIĞI NEDİR?

MS (Multipl Skleroz) hastalığı, kişinin bağışıklık sistemindeki bozukluk sonucu beyin ve omurilikte çok sayıda plakların oluşmasıyla ortaya çıkan bir hastalıktır.

Genç yaşlarda görülebilen MS (Multipl Skleroz) hastalığı, dünyada yaklaşık 3 milyon, Türkiye’de ise 35 bin kişiyi etkilemektedir. MS hastalığı ataklar halinde gelişir ve ancak uygun tedavi ve düzenli takiple kontrol altında tutulabilmektedir.

Multipl Skleroz hastalığı genellikle 20- 40 yaşları arasında ortaya çıkar.


Haber Kaynağı : 12punto

Serdar Ortaç WhatsApp MS hastalığı Multipl skleroz hastalığı

İlgili Haberler