Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Sevenlerinden dua istedi: Kobra Murat ameliyat olacak

Roman müziğinin sevilen isimlerinden olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınmıştı. Sağlığına kavuşan ünlü isim göbek atarak taburcu olmuştu. İkinci kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyuran Kobra Murat, "Birinci ameliyatın aynısı olacak. Kapalı ameliyat değil" dedi.

Sevenlerinden dua istedi: Kobra Murat ameliyat olacak

Roman müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Kobra Murat, geçtiğimiz günlerde bağırsağında çatlak oluşması nedeniyle ameliyata alınmıştı.

Sağlığına kavuşan ünlü isim göbek atarak taburcu olmuştu. İkinci kez ameliyat olacağını sosyal medya hesabından duyuran Kobra Murat sevenlerinden dua istedi.

Şarkıcı yaptığı son paylaşımla ikinci kez ameliyat olacağını duyurdu.

'HAKKINIZI HELAL EDİN'

Sevenlerinden helallik isteyen ünlü isim ameliyatın detayları hakkında bilgi verdi:

"Mübarek Ramazan ayının ilk gününde 2'inci ameliyatıma giriyorum, tüm İslam aleminden ve sevenlerimden helallik ve dua bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun hepinize hakkım helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin.

Tekrar tekrar sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 2 ay önce bağırsak çatlaması ameliyatı olmuştum. Aradan 2 ay geçti torbaları aldırmak için tekrardan ameliyat olacağım. Fakat birinci ameliyatın aynısı olacak. Kapalı ameliyat değil"


Haber Kaynağı : 12punto

Kobra Murat Ameliyat

İlgili Haberler