Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Survivor finaline çakarlı araçla gitmişlerdi: Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' dedi

Survivor All Star yarışmasının final programına çakarlı araçla giden 3 yarışmacının, yaptığı paylaşımlar tepki çekti. Tepkilerin ardından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür" ifadelerini kullandı.

Survivor finaline çakarlı araçla gitmişlerdi: Bakan Yerlikaya 'gereği yapıldı' dedi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, TV8'de yayınlanan Survivor All Star yarışmasının finaline çakarlı araçla giden yarışmacılara ilişkin açıklama yaptı.

Yerlikaya, görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine başlatılan çalışmada araç sürücüsüne idari para cezası uygulandığını söyledi.

Survivor All Star'ın yarışmacıları Sahra Işık, Damla Can ve Yağmur Banda'nın yer aldığı araçta çakar kullanılması ve görüntülerin sosyal medyada paylaşılması tepki çekti. 

Sahra Işık'ın, "Çakar deyince ben" notuyla paylaştığı görüntülerin ardından polis ekipleri çalışma başlattı. 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 'GEREĞİ YAPILDI-18' başlığıyla sosyal medyada yaptığı paylaşımda, çakarlı araç sürücüsüne idari para cezası yazıldığını ve araçtaki tertibatın söküldüğünü açıkladı. 

Yerlikaya şu ifadeleri kullandı:

"Bu araç sürücünün ışıklı ve sesli uyarı işareti veren cihazları, mevzuatta izin verilmeyen bir araca taktığı ve kullandığı tespit edilmiş ve yakalanmıştır. Araç sürücüsüne idari para cezası uygulanmış ve çakar/siren tertibatı söktürülmüştür. Görevi sırasındaki ambulans, itfaiye ve polis araçlarımızın trafikteki önceliği insan sağlığı ve suçlularla mücadeleye yöneliktir. Usülsüz çakar kullanan ve trafikte üstünlük taslayanlara asla müsaade etmeyeceğiz."


Haber Kaynağı : 12punto

Ali Yerlikaya Survivor 2024 All-Star Sahra Işık