Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Türkücü Sabahat Akkiraz: 'Kardeşim köpeklerin saldırısına uğradı'

Ünlü türkücü Sabahat Akkiraz'ın kardeşi, köpeklerin saldırısına maruz kaldı. Akkiraz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil. Sorun, artık bir güvenlik sorunu" dedi.

Türkücü Sabahat Akkiraz: 'Kardeşim köpeklerin saldırısına uğradı'

Sokak köpekleriyle ilgili yaşanan problemleri çözmek adına AKP'nin bir teklif hazırladığı ve bu teklifin TBMM'de sunulacağına dair birçok haber medyada yer aldı.

Bu haberlerde tüm köpeklerin toplatılacağı, 30 gün barınakta tutulacağı, bu sürede sahiplendirme ilanı açılacağı yazıldı.

Bu tartışmanın alevlendiği günlerde ünlü türkücü Sabahat Akkiraz, kız kardeşinin köpeklerin saldırısına uğradığını açıkladı.

Akkiraz, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Dün kız kardeşim, köpeğini dolaştırmak için sabah saatlerinde Tarabya sahiline doğru evden çıkıyor. İki sokak gidemeden bir grup sokak köpeğinin saldırısına uğruyor.

Sadece köpekleri değil, hayvanların hepsini çok seven kardeşim nerdeyse hastanelik oluyor. Sorun artık köpekleri sevip sevmemek değil. Sorun artık bir güvenlik sorunu.

Bunu çözmek için de Amerika’yı tekrar keşfetmeye gerek yok. Yapan ülkelerin yol haritası belli. Siz bir çözüm bulamıyorsanız medeni bir çözümü alın kullanın.

Bu konuda bile saçma ayrışmalarla konuyu öteleyip hem insanların hem hayvanların hayatını karartmayın. Bu işi belediyeler çözemez. Onların daha önemli işleri var malum."


Haber Kaynağı : 12punto

Güvenlik sorunu Köpek Sabahat Akkiraz