Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G.: 'Annem, bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi'

Gazeteci Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G., ilk kez konuştu. Genç kadın, "Uğur Bey'e durduk yere babalık davası açmadım. Annemin ve o döneme şahit kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Uğur Bey'e dava açmaya karar verdim" dedi.

Uğur Dündar’a babalık davası açan Dilara G.: 'Annem, bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi'

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun yayınlanan röportajı sonrası, ablası Dilara G.'nin de gazeteci Uğur Dündar'a babalık davası açtığı haberi gündeme damga vurdu.

Hikayesi herkes tarafından merak edilen Dilara G., süreçle ilgili Günaydın'a açıklamalarda bulundu:

"En büyük temennim annemin bulunması. Annem Suphiye Orancı ortaya çıkarsa zaten her şey çözülecek. Annemin ailesi bizden annemizi saklıyor. Kendileri onunla sürekli görüşüyorlar ama bizim irtibata geçmemizi istemiyorlar."

'MÜCADELEME DEVAM EDECEĞİM'

Sözlerini sürdüren Dilara G., "Bir diğer nokta ise, ben durduk yere Uğur Bey'e babalık davası açmadım. Annemin ve o döneme şahit kişilerin verdiği bilgiler doğrultusunda Uğur Bey'e dava açmaya karar verdim. Annem ile bir süre sevgili olmuşlar, buna şahit insanlar var. Annemin bizzat kendisi bana babamın Uğur Dündar olduğunu söyledi.

Ben güçlü bir kadınım, hukuk mücadeleme devam edeceğim. Annem baba adayı olarak Uğur Dündar dışında kimseyi de göstermedi. Beni büyüten aileyi incitmemek için bekledim dava açmayı. Ne zaman yuva kurdum, annelik duygusunu tattım, o zaman biyolojik babam için dava açmaya karar verdim." ifadelerini kullandı.

Uğur Dündar, basına yansıyan haberler sonrası şunları söylemişti:

"Bugün bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama madem ki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim

Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve son sözü söyleyecek kurum olan Adli Tıp Kurumu DNA incelemesini bitirdi ve biyolojik babalık iddiasını reddetti. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır..."


Haber Kaynağı : 12punto

Uğur Dündar Dilara G. Duygu Nebioğlu

İlgili Haberler