Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0624
Dolar
Arrow
34,1295
İngiliz Sterlini
Arrow
44,5429
Altın
Arrow
2955,0000
BIST
Arrow
9.002

Ünlü oyuncu Ahu Sungur'dan meslektaşlarına gönderme: 'Çıplaklık oyunculuk değil'

Oyuncu Ahu Sungur, sosyal medya üzerinden meslektaşlarını hedef aldı. Sungur, "Oyunculuk, bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk, yarı çıplak kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir" dedi.

Ünlü oyuncu Ahu Sungur'dan meslektaşlarına gönderme: 'Çıplaklık oyunculuk değil'

Dizi ve sinema oyuncusu Ahu Sungur'un Instagram hesabından yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Oyunculuğun çok kıymetli bir meslek olduğunu ifade eden Sungur, günümüzde oyunculuğun ünlü olmakla karıştırıldığını ifade etti.

'ÇIPLAKLIK OYUNCULUK DEĞİL'

43 yaşındaki oyuncu manidar paylaşımında şunları yazdı:

"Oyunculuk çok kıymetli bir meslektir. Günümüzde ünlülükle karıştırılır. Ün, genellikle iyi, üstün bir niteliğiyle herkesçe çok iyi bilinip tanınma durumudur. Oysa ki günümüzdeki ünlülük durumunun 'Üstün bir niteliğe' sahip olma zorunluluğu barındırmadığı aşikardır maalesef… Gerçek oyuncular bir disiplinden gelir. Performans sergilerler. Sergiledikleri performanslar niteliklidir. Oyunculuk, bir şekilde ünlü olma hali değildir. Oyunculuk, yarı çıplak kendini sergileme ve kim daha güzel ve ünlü yarışı da değildir. Mesleğim kıymetlidir."

Paylaşımlarına devam eden Ahu Sungur, seksapalitenin kişinin doğasından gelen bir olgu olduğunu ve şu an etrafına baktığında yanındakinin durumuna göre vaziyet alan, zarafetten uzak bir yarı çıplaklık gördüğünü belirtti.

'YARI ÇIPLAK BİR YARIŞ!'

Sungur, paylaşımında şunları ifade etti:

"Seksapalite, size çekici kılan fiziksel ve ruhsal duruşunuzdur. Seksapel kişinin durumunu kostümle sınırlayamazsınız. Mesela... O durum, o kişinin doğasından gelen bir olgudur. Saçını savuruşunda, belki gülüşünde, belki duruşunda... Şu an etrafıma baktığımda çoğunlukla sadece yarı çıplak bir durum görüyorum. Yanındakinin durumuna göre vaziyet alan bir yarı çıplaklık... Yarı çıplak bir yarış! Zarafetten uzak..."


Haber Kaynağı : 12punto

Ahu Sungur oyuncu Çıplaklık