Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Ünlü oyuncu Chance Perdomo hayatını kaybetti

The Boys dizisinin devamı olarak çekilen Gen V’de rol alan genç yıldız Chance Perdomo, geçirdiği trafik kazası sonucu 27 yaşında yaşamını yitirdi.

Ünlü oyuncu Chance Perdomo hayatını kaybetti

Chance Perdomo’nun basın temsilcisi Variety'ye yaptığı açıklamada "Chance Perdomo'nun bir motosiklet kazası sonucu zamansız vefat ettiği haberini büyük bir üzüntüyle paylaşıyoruz" dedi.

Açıklamada kazaya karışan başka bir isim olmadığı da belirtilirken genç yıldız Perdomo için “Sanata olan tutkusu ve hayata karşı doymak bilmez iştahı onu tanıyan herkes tarafından hissediliyordu ve sıcaklığı en sevdiği kişilerde devam edecek" ifadelerine yer verildi.

ÖLÜMÜNE DAİR DETAYLAR BELLİ DEĞİL

Perdomo'nun ölümünün nerede gerçekleştiği şimdilik bilinmiyor. Şu ana kadar sadece kazanın cumartesi günü gerçekleştiği açıklandı

'ÇOK NAZİK BİR İNSANDI'

"Gen V" dizisinin yapımcıları yaptıkları ortak açıklamada "Bu trajediyi aklımız almıyor. Onu tanıyan ve birlikte çalışan bizler için Chance her zaman çekici ve güler yüzlü, doğanın coşkulu bir gücü, inanılmaz yetenekli bir sanatçı ve her şeyden öte çok nazik, sevimli bir insandı" sözlerini kullandılar.


Haber Kaynağı : 12punto

Chance Perdomo Gen V