Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Ünlü rapçi Travis Scott tutuklandı

Dünyaca ünlü rapçi Travis Scott, Miami'yi birbirine kattı. Ünlü rapçinin, bir yatta olay çıkardığı ve tutuklandığı öğrenildi.

Ünlü rapçi Travis Scott tutuklandı

Ünlü rapçi Travis Scott bir yata izinsiz girip olay çıkardıktan sonra alkollü olduğunu itiraf edip "Burası Miami" diyerek kendini savundu.

Polis raporuna göre, gerçek adı Jacques Bermon Webster II olan yıldız rapçi Travis Scott, Miami Beach, Fla.'da marinaya demirlemiş bir yatta kargaşaya neden olduktan sonra tutuklandı.

Olay yerine ulaştıklarında polis, Scott'ı gemideki yolculara bağırırken buldu. Raporda memurların sanığın nefesinden gelen güçlü bir alkol kokusunu hissedebildiği belirtildi.

Raporda, Scott'ın kendisini bekleyen bir araca bindiği ancak kısa süre sonra uyarılara rağmen yata doğru yeniden yürümeye başladığı bilgisi yer aldı.

'FİZİKSEL KAVGA YAŞANMADI'

Rapçinin avukatı Bradford Cohen yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Mr. Scott bir yanlış anlaşılma nedeniyle kısa süreliğine gözaltına alındı. Kesinlikle herhangi bir fiziksel kavga yaşanmadı; hızlı ve dostane bir çözüm için bizimle birlikte çalışan yetkililere teşekkür ediyoruz."

SERBEST BIRAKILDI

Yerel haberlere göre, daha sonra her iki suçlama için de toplam 650 dolar ödedikten sonra kefalet karşılığında serbest bırakıldı.

TRAVİS SCOTT KİMDİR?

Sahne adı ile Travis Scott, Amerikalı rapçi ve prodüktördür. 30 Nisan 1991 doğumludur. Teksaslı sanatçı, T.I.'ın Grand Hustle Records plak şirketiyle anlaşma yapmıştır. Kanye West ile yakın ilişki kuran Scott, 2012 yılında GOOD Music derleme albümü “Cruel Summer”daki birkaç şarkıda yer aldı.

İlk solo projesi olan ve “Owl Pharaoh” adını taşıyan mixtape'i 21 Mayıs 2013'te yayınlandı.

18 Ağustos 2014'te piyasaya çıkan ikinci mixtape'i “Days Before Rodeo” takip etti. Scott'ın, Rodeo adını taşıyan ilk stüdyo albümü 4 Eylül 2015'te Grand Hustle etiketiyle raflardaki yerini aldı.

İlk haftasında 90 bin satan albüm, Amerikan Billboard 200 listesine üç numaradan girdi. 2016 yılında “Birds in the Trap Sing McKnight” albümünü Apple Müzik'te yer alan Beats 1'da yaptığı radyo programı wav'de ilk kez yayınladı.

Scott'ın müzik tarzı, geleneksel hip hop, lo-fi ve ambient müziğin karışımından meydana gelmiş bir tarz olarak tanımlandı.

Scott'ın sertifikalı albümleri sadece ABD'de 45 milyonun üzerinde sattı. 6 defa Grammy Ödüllerinde aday olarak gösterildi ve bir defa Billboard Müzik Ödüllerini kazandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Travis Scott Miami Travis Scott kimdir