Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/yasam/video-atilla-tasin-tutuklanmasina-neden-olan-olayda-yeni-goruntuler-tutuklama-kararindan-sonra-bayilmis-12560

Atilla Taş’ın tutuklanmasına neden olan olayda yeni görüntüler! Tutuklama kararından sonra bayılmış

Eşiyle birlikte Beşiktaş'ta gittiği bir mekandan dışarı çıkarıldıktan sonra işletmecilerle kavga eden ve polise mukavemet gösteren Atilla Taş'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Öte yandan Taş’ın tutuklama kararından sonra adliyede bayıldığı öğrenildi.

Beşiktaş Köyiçi’nde önceki gün bir eğlence mekanında saat 01.00 sıralarında eşi Meltem Taş ile birlikte eğlenen şarkıcı Atilla Taş iddiaya göre aşırı sarhoş olup çevresine rahatsızlık vermiş bunun üzerine eşiyle birlikte dışarı çıkarılmıştı. İşletmecilerle kavga eden Taş, şikayet üzerine olay yerine gelen emniyet güçleriyle de arbede yaşadı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından 'polise mukavemet', 'darp' ve 'hakaret' suçlarından adliyeye sevk edilen Atilla Taş tutuklanarak cezaevine gönderilirken, eşi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

YENİ GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Olaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Bir yurttaş tarafından kaydedilen görüntülerde, eğlence mekanından dışarı çıkarıldıktan sonra polis ekiplerinin geldiği, ardından Taş’ın elleri kelepçeli şekilde yerde oturur haldeyken polislere hakaret ettiği görüldü.

Ayrıca eşinin ise bir yurttaş tarafından sakinleştirilmeye çalışıldığı ve uzaklaştırıldığı dikkat çekti.

TUTUKLAMA KARARI SONRASI BAYILMIŞ

Öte yandan Atilla Taş’ın tutuklama kararını öğrendikten sonra adliyede bayıldığı ortaya çıktı. Taş’ın ayıldıktan sonra polis ekipleri nezaretinde Silivri’deki Marmara Cezaevi'ne gönderildiği öğrenildi.

Haber Kaynağı : İHA