Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109
/yasam/video-ciglik-7nin-kadrosundan-cikarilmisti-melissa-barrera-sundance-film-festivalinde-gazze-eylemine-katildi-17507

Çığlık 7'nin kadrosundan çıkarılmıştı: Melissa Barrera, Sundance Film Festivali'nde Gazze eylemine katıldı

Çığlık serisinin 7'nci filminin kadrosundan, Filistin'e destek paylaşımları "antisemitist" bulunarak çıkartılan Meksikalı oyuncu Melissa Barrera, bu yıl 40'ncı kez düzenlenen, Sundance Film Festivali'nin açılış seremonisinde gerçekleştirilen Gazze'ye destek eylemine katıldı.

Ünlü oyuncu Melissa Barrera, dünyanın en prestijli film festivallerinden biri olarak gösterilen Sundance Film Festivali'ndeki Gazze'ye destek eylemine katıldı.

Barrera, grupla bir araya gelerek festivalin platformunda siyonizme alan açılmamasını talep eden bir pankartın arkasında görüntülendi.

'SESSİZLİK BENİM İÇİN SEÇENEK DEĞİL'

Barrera, "En çok ihtiyaç duyanlar için konuşmaya, barış ve güvenliği, insan hakları ve özgürlüğü savunmaya devam edeceğim. Sessizlik benim için bir seçenek değil" açıklamasını yaptı.

'ÖZGÜRLÜĞÜ HAK EDİYOR'

Antisemitizm ve İslam karşıtlığını kınadığını vurgulayan Barrera daha önce de, "Bu dünyadaki her insan, din, ırk, etnik köken, cinsiyet, cinsel yönelim veya sosyo-ekonomik statüsü ne olursa olsun, eşit insan haklarını, saygınlığı ve elbette özgürlüğü hak ediyor" ifadesini kullanmıştı.

Haber Kaynağı : 12punto