Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Volkan Konak: 'Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda artık şarkı söylemeyeceğim'

Ünlü sanatçı Volkan Konak, artık şarkı söylemeyeceğini açıkladı. Konak, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla beni silin" dedi.

Volkan Konak: 'Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda artık şarkı söylemeyeceğim'

Diyanet'in kendisi hakkında suç duyurusunda bulunmasıyla gündeme gelen sanaçı Volkan Konak, müziği bıraktığını duyurdu.

'BENİ SİLİN, ARTIK YOKUM'

Sosyal medya hesabından açıklama yapan sanatçı, "Ülkemizde ve Ortadoğu'da siyasi partiler ya tarikat ya tek adam sistemidir ve de siyaset yapan kişilerin zenginleşme alanıdır. Vefasız ve sevgisiz bu siyaset korosunda şarkı söylemem. Dolayısıyla benı silin. Ben yokum" ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Diyanet personelinin, eğlence mekanlarından alınan vergi ile maaş almasını eleştiren Volkan Konak, yeni yıl akşamı bir kadeh de onlar için içerek maaşlarına katkı yaptığını söylemişti.

Bunun üzerine Diyanet, Konak hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Diyanet'ten yapılan açıklamada, Konak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "'İslam dininin inançları, ibadet ve ahlak esasları ile ilgili işleri yürütmek, din konusunda toplumu aydınlatmak ve ibadet yerlerini yönetmek' görevinin kanunla kendisine tevdi edilen Diyanet İşleri Başkanlığı ve Başkanlığın en üst temsilcisi Ali Erbaş'ı rencide ederek kişilik haklarını ihlal ettiği" iddia edilmişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Volkan Konak sanatçı

İlgili Haberler