Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Yağmur Taktaş'ın ailesinden 'eski sevgili' iddialarına yanıt

İşte Benim Stilim yarışmacısı Yağmur Taktaş'ın Amerika'da eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi. Taktaş'ın Instagram profilnin değişmesi de iddiaları güçlendirdi. Taktaş'ın ailesinden tüm bu iddialara yanıt geldi.

Yağmur Taktaş'ın ailesinden 'eski sevgili' iddialarına yanıt

TV 8’in bir döneme damga vuran moda programı İşte Benim Stilim’in 6. sezon yarışmacılarından biri olan Yağmur Taktaş’ın yurt dışında eski sevgilisi tarafından öldürüldüğü iddia edildi.

İddiaya göre 28 yaşındaki Yağmur Taktaş, birkaç yıl önce tanıştığı A.C. ile ilişkiye başladı.

ABD vatandaşı olan A.C., Taktaş'a Türkiye'de yaşadıkları süreçte birçok kez şiddet uyguladı ve Taktaş'a yönelik darp olayları karakol tutanaklarına geçti.

NEDENİ BELİRLENMEYEN BİR SEBEPLE...

Tüm yaşananlara rağmen ikilinin sonraki süreçte yeniden barıştığı ve A.C.'nin ısrarları sonucunda Taktaş'ın, 2023 yılının yaz aylarında ABD'ye taşındığı iddia edildi.

3 Nisan 2024 tarihinde ise Yağmur Taktaş henüz nedeni belirlenemeyen bir sebeple hayatını kaybetti. 

Blog Yağmur hesabında yer alan mesaja göre, Yağmur Taktaş arefe günü Amerika'da eski sevgilisi tarafından cinayete kurban gitti. Bu iddia sosyal medyanın gündemine oturdu.

AİLE İDDİALARI DOĞRULADI

Halktv'nin haberine göre, Taktaş'ın ailesi, kızlarının daha önce de birçok kez şiddete maruz kaldığını, A.C. tarafından Taktaş'a yönelik şiddet mesajlarına şahit olduklarını belirtti ve kızlarının öldürüldüğünü iddia etti.

"REGAN MACNELİK KARAKTERİNİ KOYDU

Taktaş'ın ailesinin açıklamarına göre şüpheli A.C., kızlarını öldürdükten sonra sosyal medya hesabına Şeytan (The Exorcist) filminde yer alan Regan MacNeil karakterinin fotoğrafını koydu.

Aile sosyal medyada dolaşıma giren iddiaların yalan olduğunu söyleyerek, Taktaş'ın daha önce "Benim Türkiye'ye ölüm gelir" gibi bir ifade kullanmadığını belirtti.



Haber Kaynağı : 12punto

yağmur taktaş yarışma SEVGİLİ ölüm Moda