Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Yalı Çapkını oyuncusu Afra Saraçoğlu'ndan dikkat çeken 'Seyran' ve 'Ferit' itirafı

Yalı Çapkını'nda Mert Ramazan Demir ile başrolü paylaşan ve Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, son röportajında Seyran ve Ferit'in neden bu kadar sevildiğini açıkladı.

Yalı Çapkını oyuncusu Afra Saraçoğlu'ndan dikkat çeken 'Seyran' ve 'Ferit' itirafı

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Yalı Çapkını, cuma akşamları reytinglerde üst sıralarda yer almaya devam ediyor.

Dizide 'Seyran' karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, Elle dergisinin kapak yıldızı oldu.

Ünlü oyuncu, dergiye verdiği röportajda Seyran ve Ferit'in neden bu kadar sevildiği sorusuna yanıt verdi:

"Karakterlerin saf duygularının filtresinin bir şekilde seyirciye ulaşması nedeniyle bu kadar rahat şekilde benimsendiğini düşünüyorum"

'YOK SAYILIŞLARI DENEYİMLİYORUZ'

Ünlü isim, sözlerine "Hepimiz benzer kırgınlıkları, unutulmuşlukları ve yok sayılışları deneyimliyoruz, SeyFer için en büyük etken gençlikleriyle gelen o duygu yoğunluğunu hissetmekti" diye devam etti.

YALI ÇAPKINI KONUSU

Ferit, Gaziantepli Korhan Ailesi'nin reisi dediğim dedik Halis Ağa'nın biricik torunudur. Ferit, ailenin el bebek gül bebek yetiştirilen başına buyruk oğludur. 

Ferit, başına buyruk tavırları ve sorumsuzluklarıyla başta dedesi Halis Ağa olmak üzere tüm Korhan ailesini kızdırır. Böylece aile Ferit'i Gaziantep'te uygun buldukları bir kızla evlendirmeye ve onu düzene sokmaya karar veriyor. Ferit, evlenmek istemiyor! 

Halis Ağa'nın baskısı ile evlenmek zorunda kalan Ferit, evin en büyük gelini İfakat'ın bulduğu gelinle evlilik hazırlığına başlar. Suna adındaki genç kızı Ferit için istemeye giden aile, isteme sırasında yaşanan bazı olaylar nedeniyle Suna'nın küçük kardeşi Seyran'ı isterler. Bu olayla Ferit ve Seyran'ın hayatı bir anda tamamen alt üst olur. 

İkili arasında yaşanan pek çok sorun ve zamanla büyüyen aşkları Korhan Ailesi için her şeyin başlangıcı olur... Bakalım, bu büyük aşkın sonu nasıl bitecek?

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI KİMLER?

Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan Yalı Çapkını’nda; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Binnur Kaya’nın başrolde olduğu dizide; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Taro Emir Tekin, İrem Altuğ, Hülya Duyar,  Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Selen Özbayrak gibi isimler de yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Afra Saraçoğlu Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını