Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Yapımcı Mustafa Uslu icralık oldu: 'Ailemle birlikte ülkeyi terk ediyorum'

'Müslüm' ve 'Ayla'nın yapımcısı Mustafa Uslu, 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filminin mahkeme kararıyla vizyona girmemesi sonrası maddi açıdan zor günler geçirdiğini ve icralık olduğunu ifade etti. Uslu, "Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim" dedi.

Yapımcı Mustafa Uslu icralık oldu: 'Ailemle birlikte ülkeyi terk ediyorum'

Zeki Müren'in hayatını film yapacağını duyuran Mustafa Uslu'ya, merhum sanatçının mirasını bağışladığı Türk Eğitim Vakfı (TEV) ve Mehmetçik Vakfı'ndan onay çıkmadı.

Yapımcısı olduğu Neşet Ertaş'ın hayatını anlatan 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' filmi mahkeme kararıyla vizyona girmeyen Mustafa Uslu, maddi sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiğini ifade etti.

‘Müslüm’, 'Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu' ve ‘Ayla’ gibi çok izlenen sinema filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu (49), '2. Sayfa'ya dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

'İCRALIK OLDUM'

Uslu, "Türkiye’de film çekmek zor iş. Neşet Ertaş filmine 4.5 milyon dolar (yaklaşık 135 milyon TL) harcamıştık. Rahmetli Neşet Ertaş’ın mirasçıları kişilik haklarının ihlal edildiği gerekçesiyle dava açtı. Maalesef davanın görüldüğü mahkeme tarafından filmimiz dahi izlenmeden, bilirkişi raporu dahi alınmadan vizyona girmesi engellendi. Bu sebeple bankadan film için çekmiş olduğumuz kredi borçlarımı ödeyemedim, icralık oldum" dedi.

'ALMANYA'DA YAŞAYACAĞIZ'

Oyuncu Sinem Öztürk ile evli olan ünlü yapımcı, "Çok sevdiğim ülkemi ailemle beraber terk etmeye karar verdim. Üzgün ve boynu bükük gidiyoruz. Almanya’da yaşayacağız. Bundan sonraki hayallerimizi orada gerçekleştirmeye çalışacağız..." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Mustafa Uslu Naim Süleymanoğlu Garip Bülbül Neşet Ertaş