Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
38,2634
Dolar
Arrow
34,1520
İngiliz Sterlini
Arrow
45,9557
Altın
Arrow
2934,0000
BIST
Arrow
9.740

Yurdaer Okur: Ruhumun genç olmasını seviyorum!

Sanat dünyasının zarif isimlerinden biri olan yetenekli oyuncu Yurdaer Okur, bir fotoğraf çekiminde tercih ettiği şık smokiniyle göz kamaştırdı.

Yurdaer Okur: Ruhumun genç olmasını seviyorum!

Sanat dünyasının zarif isimlerinden biri olan yetenekli oyuncu Yurdaer Okur, bir fotoğraf çekiminde tercih ettiği şık smokiniyle göz kamaştırdı. Okur, "Takım elbiseyi iyi taşıdığım konusunda övgüler alırım," şeklinde konuştu.

Ekranların sevilen simalarından biri olan Yurdaer Okur, bir çekim için takım elbiseyle kamera karşısına geçti. Genellikle bohem tarzıyla bilinen Okur, tarzına dair içten açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, "Takım elbiseyi yakıştırdığımı söylerler. Genelde rahat kıyafetler tercih ederim, ancak özel davetlerde klasik bir şıklığı severim. Benim için rahatlık ve doğallık her zaman ön plandadır. Ruhumun genç kalmasından keyif alıyorum ve bu enerjiyi yansıtan kıyafetleri tercih ediyorum," dedi.

"Arkadaşlarım da yaşıma göre genç giyindiğimi söyler. Doğaya kaçmayı severim ve doğa için dayanıklı, sağlam ürünler tercih ederim." diyerek, tarzındaki dinamizmi vurguladı. El yapımı yüzüklere olan ilgisinden de bahseden aktör, "Yüzük takmayı severim. Taşların uğur getirdiğine inanırım,” diyerek bu tutkusunu paylaştı.

Ünlü oyuncu, özel bir davete katılacaksa, hazırlık sürecine nasıl yaklaştığını da esprili bir dille anlattı: Okur, “Bir gün önceden kafamda kombinlerim. Davet günü hazırlanmam kısa sürer. Ama ütüyle büyük sınavlarım oldu! Ütünün fişini çektim mi, nasıl koydum, o anlar tam bir kaos. Hayatımda en beceremediğim şey ütü. Yemek yaparım ama ütü asla” diyerek kahkaha attı.

Markalardan çok kendisine yakışan kıyafetleri tercih ettiğini vurgulayan aktör, "Kıyafete fazla para harcamak bana gereksiz geliyor. Bugün moda olan, yarın unutuluyor. Ben, ruhunu sevdiğim kıyafetleri yıllarca giyebilirim. Sürekli kendimi yenileyen biri değilim” diye ekledi.



Haber Kaynağı : 12punto

magazin Gazete Magazin Moda