Fatih Terim'in eski yardımcısı Müfit Erkasap'ın hastalığı belli oldu

Teknik direktör Fatih Terim'in uzun yıllar yardımcılığını üstlenen Müfit Erkasap'ın, demans hastalığı ile mücadele ettiği öğrenildi. Nur Erkasap, "Eşim şu an demans hastası olduğu için çalışmamaktadır" dedi.

12punto

12punto.com.tr / Müslim Sarıyar

Kamuoyunda 'Fatih Terim Fonu' olarak bilinen yüksek döviz faizli fon olayı gündemdeki sıcaklığını koruyor.

Milyon dolarlık dolandırıcılık davasında yer alan bazı müştekilerin ifadelerinde teknik direktör Müfit Erkasap'ın eşi Nur Erkasap’ın ismi para gönderilen kişiler arasında yer aldı.

Yargıya intikal eden olaya dair ifade veren Nur Erkasap, eşi Müfit Erkasap'ın bir süredir demans hastalığı ile mücadele ettiğini açıkladı.

'DEMANS HASTASI OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMAMAKTADIR'

Erkasap, "Eşim teknik direktördür. Ancak şu an demans hastası olduğu için çalışmamaktadır. Eşimin finansal işleri ile bizzat ben ilgilenmekteyim" dedi.

Müfit Erkasap, 1996'dan 2000 yılına kadar Fatih Terim'le birlikte çalışmıştır. Galatasaray, Fiorentina ve ve Türkiye milli futbol takımındaki görevlerinde Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenmiştir.

DEMANS NEDİR?

Demans, düşünme, hatırlama ve muhakeme gibi bilişsel işlevlerin kişinin günlük yaşamını ve aktivitelerini etkileyecek derecede kaybıdır.