Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fatih Terim Fonu'nda 'Nur Erkasap' ayrıntısı: İmzası var dosyası yok!

Döviz bazlı yüksek faiz getirili fonda ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Kamuoyunda Fatih Terim Fonu olarak bilinen fonda Fatih Terim'in aile dostu Nur Erkasap’ın da sanıklar arasında olduğu ancak iddianamede yer almadığı iddia edildi.

Fatih Terim Fonu'nda 'Nur Erkasap' ayrıntısı: İmzası var dosyası yok!

Döviz bazlı yüksek faiz getirili fonda ilginç ayrıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. 

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, aralarında tanınmış futbolcuların da olduğu çok sayıda kişinin yüksek kâr vaadiyle dolandırıldığı davada Fatih Terim'in aile dostu Nur Erkasap’ın da sanıklar arasında olduğunu ancak iddianamede yer almadığına dikkati çekti.  

"BELÖZOĞLU ILICALI'DAN BORÇ ALMIŞ"

Saymaz, “Para transferinde hesabını kullandıran ve senede imza atan Erkasap, dosyadan buharlaştırılıyor. Acaba aile dostu Fatih Terim olduğu için mi korunuyor?” diye sordu.

Nur Erkasap’ın, bankacı Seçil Erzan'ın faizle para satın aldığı Mert Zeydanlı'ya imzaladığı iki senette borçlu olarak göründüğünü ayrıca banka hesabının Erzan tarafından para trafiği için kullanıldığını yazan Saymaz, durumu şöyle açıkladı:

“Örneğin Erzan, Emre Belözoğlu'ndan 5.000.000 dolar istedi. Belözoğlu, 1.000.000 dolar verebileceğini söyledi. Arkadaşlarından bu parayı topladı. Borç istediği kişilerden biri, Acun Ilıcalı'ydı. Ilıcalı, Belözoğlu'nun kuzeni ve Terim'in damadı Volkan Bahçekapılı'ya 28 Mart'ta 500.000 dolar gönderdi. Aynı gün bir başka tanıdığından 500.000 dolar daha geldi. Bahçekapılı, 1.000.000 doları Erkasap'ın hesabına yolladı. Erkasap, bu parayı Erzan'a gönderdi. Kuyumcu Ömer Kahraman da Erkasap'ın hesabına 5.884.000 TL havale etti.”

"ERKASAP 'BORÇLU' OLARAK YAZILMIŞ"

Erzan, ifadesinde Erkasap için şunları söylüyor:

“Erkasap, fona para yatırmak istiyordu ama nakit parası yoktu. Para alacağım Mert Zeydanlı'ya kefil olabileceğini söyledi. Senet oluşturduk. Erkasap borçlu olarak yazıldı. Ben kefil oldum.”

"AİLE DOSTU TERİM OLDUĞU İÇİN Mİ KORUNUYOR"

Saymaz, “Erkasap, para alışverişi içerisinde değilse neden senette borçlu oluyor? Buna rağmen iddianamede sanıklar arasında yer almıyor. Erzan'la para alışverişine girmemiş Atilla Yörük, bir kez para taşımış Kerem Can dolandırıcılıktan yargılanırken para transferinde hesabını kullandıran ve senede imza atan Erkasap, dosyadan buharlaştırılıyor. Acaba aile dostu Fatih Terim olduğu için mi korunuyor?” diye yazdı.


Haber Kaynağı : 12punto

Acun Ilıcalı Emre Belözoğlu Fatih Terim Seçil Erzan Nur Erkasap