CHP’li Ulaş Karasu’dan partisine sert eleştiriler: 'Ahlaksız ithamlarla karşı karşıyayız'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ulaş Karasu, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, parti içinde Genel Başkan'a yönelik "ahlaksızca ve namussuzca" ithamlarda bulunanlara sert sözlerle yüklendi. Karasu, "Koltuk hırsı partili kimliklerinin önüne geçen bazı arkadaşlar bu kişiliksizlere ayak uydurdu" dedi.

12punto

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Ulaş Karasu, sosyal medya platformu X’te yaptığı açıklamalarla parti içine yönelik sert eleştirilerde bulundu. 

Karasu, partisinin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e ve genel başkanlarına yönelik dışarıdan gelen iftira ve yalanlarla yıllardır mücadele ettiklerini hatırlatarak, şimdi parti içinden benzer ithamlarla karşı karşıya olduklarını belirtti.

'GENEL BAŞKANIMIZA KARŞI AHLAKSIZ İTHAMLAR'

Karasu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"İlk defa CHP içinde, Genel Başkanımıza karşı ahlaksızca, namussuzca ithamlarda bulunan kendini bilmezlerle karşı karşıyayız. Koltuk hırsları partili kimliklerinin önüne geçen bazı arkadaşların da bu kişiliksizlere ayak uydurduğunu üzülerek görüyoruz. Size en iyi cevabı, CHP’nin sağduyulu üyeleri zamanı geldiğinde mutlaka gösterecektir!"

Karasu, 14 Mayıs seçimlerinde yaşanan hayal kırıklığına değinerek, partinin hedefinin bir daha böyle bir tablo yaşatmamak olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti: 

"Biz sözümüzü gençlere, emekçilere ve 85 milyon vatandaşımıza verdik. Devleti kurmuş ve son seçimin 1. partisi olmanın verdiği sorumluluk ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz" 


AĞBABA'DAN DESTEK MESAJI

Karasu’nun bu sert mesajını CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da sosyal medya hesabından alıntılayarak paylaştı.