Influencer çift Kıvanç Talu ve Beril Talu hakkında şok iddialar!

Influencer çift Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için çevresindeki dostlarından para istediği ve topladıkları 100 milyon TL ile Portekiz'e kaçtığı iddiası sosyal medyada gündem konusu oldu. İşte Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu olayının perde arkası...

12punto

'Var Böyle Tipler' progamıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu'nun reklam çekmek için bütçe isteyip; topladıkları 100 milyon TL ile Portekiz'e kaçtıkları öne sürüldü.

Dolandırılan kişilerin iddialarına göre, karı koca çift Portekiz’de ev alarak, toplamda 100 milyon TL para toplayarak kayıplara karıştı.

İddialara göre Kıvanç ve Beril Talu reklamcılık işiyle uğraşıyorlar. Yakın çevrelerinden çektikleri reklamların bütçesini istiyorlar, reklamı çekince de ödemesini yaptıklarını ifade ediyorlar.

'GELİR ELDE ETME VAADİYLE KANDIRDILAR' İDDİASI

Her hafta ünlü bir markanın reklam bütçesini paylaşan çift, reklam çekilince de elde edilen geliri karşı tarafa ödemeyi taahhüt ediyor. İddiaya göre; Çocuklarının bakıcısından, şoförlerine, çocuklarının öğretmenlerinden, yanlarından çalışan yardımcılara kadar herkesi dolandıran çift insanları reklamcılık sektöründen gelir elde etme vaadiyle kandırdı.

'PONZİ SİSTEMİ' GÜNDEMDE

Bu ponzi sistemi ile 30'un üzerinde kişiyi dolandıran çift, insanlara kredi çektirip, arabalarına kadar ellerinden aldı. Çizdikleri sahte hayat profiliyle güvenirlik sağlayan ve çevrelerinde bulunan insanları kendilerine inandıran çift, yüz milyonlarla kayıplara karıştı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI KAPATTILAR

Çiftin dolandırdıkları kişiler arasında en yakın arkadaşları ve beyaz yakalı iş insanları da var.

Çift, sosyal medya hesaplarını da bugün itibarıyla kapattı.

Ünlü çift hakkında sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları...