Oyuncu Efe Deprem'in geçirdiği kazanın detayları ortaya çıktı

Ünlü oyuncu Efe Deprem, dün akşam geçirdiği motosiklet kazası sonrası 42 yaşında hayata veda etti. Kaza sonrası olay yerinden çekilmiş fotoğraf ortaya çıktı.

12punto

Son olarak 'Mutluyuz' adlı dizide rol alan ünlü oyuncu Efe Deprem, ani ölümüyle sevenlerini üzüntüye boğdu.

Ünlü oyuncuyla ilgili kazanın detayları ortaya çıktı.

KAZA ANONSU POLİSİ HAREKETE GEÇİRDİ

Olay dün akşam saat 20.00 sıralarında Kağıthane, Güney Çağlayan Metrobüs durağı yakınında meydana geldi. Gelen ‘kaza’ ihbarı üzerine polis ekipleri hızla olay yerine gitti.

Polis ekipleri, kazaya karışan beyaz renkli 41 ASH 753 plakalı araçla karşılaştı.

MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Ortaya çıkan detaylara göre, bariyerlere çarptığı belirlenen motosikleti kullanan Efe Deprem’e olay yerinden geçen 112 görevlileri tarafından müdahale edildi.

Ancak tüm müdahaleye rağmen Deprem, hayatını kaybetti.

EFE DEPREM KİMDİR?

Efe Deprem, 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kameralar karşısına ilk kez TRT ekranlarında yayınlanan ‘Sürgün Hayatlar’ isimli televizyon dizisi ile geçmiştir.  

Kenter Tiyatrosu ile sahne almaya başlayan Efe Deprem, ‘Ardiye Tiyatro’nun da kuruculuğunu üstlenmiştir.

Kendi kurduğu sahnede ilk olarak ‘Geri Dönüştürülemeyenler’ isimli oyunla sahne alan başarılı oyuncu, ayrıca o süreçte Emre Kınay’ın da büyük desteğini almış ve Duru Tiyatro’da da seyirci karşısına çıkmıştır.  

Galata Perform’da 35 hafta sahne alan oyuncu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Genç Günleri’ isimli festivalinde de sahne almıştır.  

Burcu Altın ile dünyaevine giren oyuncunun nikah şahitliğini Haldun Dormen ve Kandemir Konduk yapmıştır.  

Haldun Dormen, Göksel Kortay gibi usta isimlerde birlikte çalışan Deprem, Kibarlık Budalası ve Düşük Şehir İhtimali gibi oyunlarda da yer almıştır.  

Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra; Seksenler, Pulsar, Yer Gök Aşk, Gonca Karanfik, Veda, Badem Şekeri 2 ve Aşk Oyunu gibi yapımlarda da rol almıştır.

Efe Deprem, 5 Mart 2024 tarihinde hayatını kaybetmiştir.