Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

12'de Pazar'ın ilk bölümü yayınlandı: Yapay zekâ nereye gidecek?

Siyaset bilimci Prof. Dr. Barış Doster’in moderatörlüğünü üstlendiği, Prof.Dr Cem Sefa Sütcü ve Prof. Dr. Gökhan Arslan’ın katılımcı olduğu 12’de Pazar’ın ilk bölümü izleyicilerin beğenisine sunuldu. programın konukları Prof. Dr. Gökhan Arslan, deprem gerçeğine dair görüşlerini aktarırken, Prof. Dr. Sefa Sütcü yapay zekanın gelecekte hayatımızı nasıl şekillendireceğini anlattı

12'de Pazar'ın ilk bölümü yayınlandı: Yapay zekâ nereye gidecek?

Özgür ve nesnel gazetecilik ilkesiyle yayım hayatına başlayan 12punto.com.tr, YouTube kanalında birbirinden seçkin konukları ağırlamaya devam ediyor.

Siyaset bilimci Prof. Dr. Barış Doster’in moderatörlüğünü üstlendiği, Prof.Dr Cem Sefa Sütcü ve Prof. Dr. Gökhan Arslan’ın katılımcı olduğu 12’de Pazar’ın ilk bölümü izleyicilerin beğenisine sunuldu.

12’de Pazar’ın ilk bölümünde İstanbul depremi ve yapay zekâ dünyasındaki gelişmeler konuşuldu.

Program her hafta Pazar günleri, 12punto.com.tr’nin YouTube kanalı @12puntotv’de olacak.

İstanbul depremi ve kentsel dönüşüme dair ayrıntıların konuşulduğu programda Prof. Dr. Gökhan Arslan, yerel seçim öncesi siyasilerin vaatlerini değerlendirdi:

Arslan, “Dünyanın hiçbir yerinde hiçbir ülkesinde dünyanın en zengin ülkeleri dahil, sermayenin merkezi Londra dahil dünyanın hiçbir ülkesinde “100 bin ev, 500 bin ev, 1 milyon ev yıkıp yapalım” mümkün değil. Kral Faysal amcamızın oğlu olsun King Abdullah kuzenimizin halamızın oğlu olsun, dünyada hiçbir iktisadi düzen iktisadi kurum bu kadar binayı yıkıp yapamaz” diye konuştu.

 Prof. Dr. Cem Sefa Sütcü ise yapay zekânın hızlı gelişimine dair fikirlerini 12punto izleyicileriyle paylaştı.

"Ne gibi ufuklar açılacak, yapay zekâ kimleri işsiz bırakacak? sorusunu yanıtlayan Sütcü, “İnsanlar artık bu teknolojinin, bu gelişmelerin içine doğuyor. Dolayısıyla bizden farklı bakacaklar gelişmelere . Şu an aklımıza gelmeyen meslekler ortaya çıkacak” diye konuştu.


Videonun tamını izlemek için



Haber Kaynağı : 12punto