Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Apple Watch'lara güncellenmiş tasarım ve yeni sağlık özellikleri gelecek

Apple'ın 2024 yılında tanıtacağı akıllı saatlerinde güncellenmiş bir tasarım kullanılmasının yanı sıra aynı zamanda yeni sağlık verileri sunacak.

Apple Watch'lara güncellenmiş tasarım ve yeni sağlık özellikleri gelecek

Apple, 2024 yılında daha yapay zeka odaklı olacak tahminleri zaten yapılıyor. Bunun yanında Apple Watch serisine büyük bir güncelleme getirmeyi planlıyor. Bloomberg'den Mark Gurman'ın Power On haber bülteninde belirttiği gibi gelecekteki modeller tüketicilerin ilgisini artırmayı amaçlayan yeni bir dizi özellik içerecek.

Peki bunlar ne olacak?

Apple Watch tarafında tasarım güncellemesi yolda. 2024 yılındaki saatler, daha ince ve manyetik mekanizmalara sahip olacak. Ultra modeli için daha büyük bir mikro LED ekrana dair söylentiler bir süredir olsa da Apple'ın bu teknolojiyi 2025 veya 2026 yılına kadar tanıtmaya hazır olması beklenmiyor. 

Asıl büyük güncelleme sağlık tarafında olacak. Çünkü, uyku apnesi ve hipertansiyon tespitinin bu yeni saatlerle mümkün olması bekleniyor.

Saatte hipertansiyonun tespit edilmesi için kan basıncı ölçümüne başvurulacak. 

Kaliteli uyku çekemeyenler için uyku apnesi önemli bir neden oluyor. Saat bunun tespiti için önemli veriler sunacakken, kullanıcılar bu sayede profesyonel tedavi alabilecek. 

Akıllı saatlerin 2024 yılının eylül ayında tanıtılması bekleniyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Watch Apple Watch 10 Apple Watch 10 neler sunacak Apple Watch 10 özellikler

İlgili Haberler