Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Google Bard'a görsel üretme özelliği eklendi!

Google, ChatGPT'ye rakip olarak sunduğu Bard'a görsel üretme özelliğini ekledi. Tamamen ücretsiz olan bu özellik, şu anda yalnızca İngilizce dilinde kullanılabiliyor.

Google Bard'a görsel üretme özelliği eklendi!

Google Bard, görsel üretme özelliğini ekleyerek kullanıcılarına yeni bir deneyim sunuyor. Bu özellik, şu ana kadar sadece ücretli kullanıcılara sunulan ChatGPT'nin görsel üretme yeteneğine benzer bir avantaj sağlıyor. Bard'ın görsel üretme özelliği tamamen ücretsiz olarak kullanılabiliyor ve DALL-E 3 gibi ücretli modellerle rekabet edebilecek bir seçenek sunuyor.

Google Bard'ın güncellemesi, Gemini Pro'yu tüm dillere taşırken aynı zamanda sohbet botuna görsel üretme yeteneği de kazandırdı. Kullanıcılar, istedikleri görseli oluşturmak için detayları sohbete yazabiliyor ve birkaç saniye içinde sonuçları görebiliyorlar.

Google Bard, görsel üretim için "Imagen 2" adlı metinden görsel üretme modelini kullanıyor. Google, bu modelin önceki versiyonuna göre daha kaliteli görseller üretebildiğini ve komutları daha iyi anlayabildiğini belirtiyor. Öte yandan, Bard'ın görsel üretiminin güvenli olduğu vurgulanıyor; şiddet, saldırganlık, cinsellik gibi içeriklere karşı filtreleme yapılarak, güvenli bir deneyim sunulması amaçlanıyor.

Bard'ın görsel üretme özelliği şu an için sadece İngilizce dilinde kullanılabiliyor. Diğer diller için ne zaman destek geleceği henüz belirsiz.



Haber Kaynağı : 12punto

ChatGPT Bard DALL-E 3