Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Google Chrome'a yazamamaya yardımcı olacak yeni özellik: 'Yazmama yardım et'

Google Chrome, yazma işini kolaylaştıracak yeni bir özelliğe kavuştu: Yazmama Yardım Et. Gemini tabanlı bu yapay zeka, yazılan metinleri iyileştirmeye ve daha profesyonel hale getirmeye yardımcı oluyor.

Google Chrome'a yazamamaya yardımcı olacak yeni özellik: 'Yazmama yardım et'

ABD merkezli teknoloji devi Google, dünyanın en popüler internet tarayıcısı Chrome için yeni bir özellik duyurdu. "Yazmama yardım et" adı verilen bu özellik, kullanıcılara yazı yazarken yardımcı olmayı amaçlıyor. Gemini adlı üretken yapay zeka teknolojisinden güç alan bu özellik şu an için sadece İngilizce dilini destekliyor. Ancak gelecekte başka dilleri de destekleyip desteklemeyeceği henüz belirsizliğini koruyor.

Yazmama yardım et özelliği, kullanıcıların bir mesajı veya formu daha etkili bir şekilde yazmalarına yardımcı oluyor. Örneğin, bir şirket e-postasına yanıt verirken veya bir ürün incelemesi yazarken metninizi geliştirmek istiyorsanız, Google Chrome'un bu yeni özelliği sizin için bu işi halledebiliyor.

Google Chrome'daki yazmama yardım et özelliği şu anda yalnızca PC ve Mac sürümlerinde kullanılabilir durumda. Mobil cihazlara gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Özellik ilk olarak 2023'teki Google I/O etkinliğinde duyurulmuştu ve şimdi geniş kapsamda kullanıma sunulmuş durumda. Ancak, özelliğin o dönemki işlevselliği ile şimdiki işlevselliği arasında önemli farklar bulunuyor.

Google, yazmama yardım et özelliğiyle ilgili olarak kullanıcıları kişisel bilgilerini paylaşmamaları konusunda uyarıyor. Bu uyarının nedeni, özelliğin eğitim amacıyla kullanılan verilerle ilişkilendirilmemesi gerektiğidir. Şirket, kullanıcı verilerinin özelliğin eğitimi için kullanılmayacağını vurguluyor.

Yazmama yardım et, şimdilik masaüstü sürümde kullanılabiliyor


Haber Kaynağı : Webtekno

google Google Chrome