Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Google Mesajlara, Telegram'ın sevilen özelliği geliyor

Google Mesajlar, Android ekosisteminde artık Apple'ın iMessage'ı kadar popüler ve hatırı sayılır bir kullanıcı kitlesine sahip. Özellikle RCS özelliğiyle öne çıkan uygulama, bir başka haberleşme uygulaması olan Telegram'ın sevilen bir özelleştirme seçeneğini alıyor.

Google Mesajlara, Telegram'ın sevilen özelliği geliyor

Google Mesajlar, Telegram'ın sevilen özelliklerinden birini kendi platformuna ekliyor. "Özel Baloncuklar" olarak adlandırılan bu özellik, kullanıcılara sohbet baloncuğu renklerini özelleştirme imkanı sunuyor. Henüz resmi yayın tarihi belli olmasa da, özelliğin Google Mesajlar'ın beta sürümünde test edilmeye başlandığı belirtiliyor.

Özel Baloncuklar özelliği, Google Mesajlar kullanıcılarına dokuz farklı sohbet baloncuğu rengi arasından seçim yapma olanağı tanıyacak. Bu özellik aktif hale geldiğinde, RCS (Zengin İletişim Hizmeti) mesajlarını içeren sohbetlerde her kullanıcı kendi tercih ettiği arka plan rengini ve baloncuğu seçebilecek.

Özellik, Instagram'daki sohbet temalarına benzer bir özelleştirme imkanı sunarak kullanıcıların sohbet deneyimini kişiselleştirmelerine olanak tanıyacak.


Haber Kaynağı : 12punto

google Telegram