Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Google'ın oturum açma sayfası yenilendi!

Google, modern ve şık bir görünüme sahip yeni oturum açma sayfasını kullanıcılara sunmaya başladı.

Google'ın oturum açma sayfası yenilendi!

ABD merkezli teknoloji devi Google, kullanıcılarına yeni oturum açma sayfası için hazırladığı modern tasarımı sunmaya başladı. Bu yeni tasarım, 4 Mart'a kadar tüm kullanıcılara ulaşacak.

Google, tasarım odaklı çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Son zamanlarda Google Chrome'un genel görünümü neredeyse tamamen değişirken, Haritalar gibi çeşitli hizmetlerde de tasarım güncellemeleri yapıldı. Bugün ise Google, kendi oturum açma sayfası için yeni tasarımını kullanıcıların beğenisine sundu.

Eğer son zamanlarda Google hesabınıza giriş yaptıysanız, "Yakında yeni bir görünüm kullanıma sunulacak" uyarısıyla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu uyarının altında, "Google, oturum açma sayfasını iyileştirip daha modern bir görünüme ve tarza kavuşturuyor" mesajı bulunuyor. Şu an itibarıyla bu yeni modern görünüm, kullanıcılara ulaşmaya başladı.

Yeni oturum açma sayfası, eski tasarıma göre daha modern bir görünüme sahip. E-posta adresi ve ilgili butonlar, artık yatay dikdörtgen şeklinde bir alanda yer alacak ve kenarları yumuşatılmış bir görünüme sahip olacak.

Yeni görünüm şu şekilde olacak:


Haber Kaynağı : 12punto

Google Chrome google