Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.706

Palworld 5 günde 7 milyon adet sattı!

Pokemon evreninde geçen Palworld tam 5 gün önce erken erişime açıldı ve oyun 7 milyon adetin üzerinde satış yaptı. Oyun milyonlarca aktif oyuncuya sahip.

Palworld 5 günde 7 milyon adet sattı!

Pokemon dünyasını oyuna aktaran Palworld, çok oyunculu, açık dünya hayatta kalma ve üretim odaklı olmasının yanı sıra “Pals” adı verilen gizemli yaratıklarla birlikte savaşmaya, çiftçilik yapmaya, inşa etmeye odaklanıyor. İlginç bir altyapı üzerine kurulu oyunun 5 günde 7 milyonun üzerinde sattığı duyuruldu.

PALWORLD ÇILGINLIĞI 7 MİLYONU GÖRDÜ

Hatırlatmak gerekirse oyun Steam'de erken erişim oyunu olarak 19 Ocak'ta sunuldu. Kısa süre içinde ise milyonlarca kişiye ulaşan oyunun geliştiricisi Pocketpair, bu sonuçtan oldukça memnun görünüyor.

Palworld'un resmi X hesabında yaptığı paylaşıma göre oyunun geleceği içinde bazı adımlar sıralandı. Yol haritasında satışlar, geliştirme ekibinin tahminlerinin çok ötesine geçtiği için bazı sorunlar ile karşılaştıkları aktarılıyor. Yaşanan sorunları aşmak için çok çalıştıklarını duyuran ekip, önceliklerinin bu sorunları iyileştirmek olduğunu söylüyor.

 

Buna göre kritik sorunlar başta olmak üzere, tespit edilen hataların düzeltilmesine öncelik verilecek. Dünyalarda bazı yükleme problemleri çözülecek. Bunun yanında yapılandırma iyileştirmeleri en kısa sürede çözülecek sorunar arasında yer alıyor. Steam-Xbox özelleştirmeleri, yeni adalar, dostlar, patronlar ve teknolojiler de oyuna kısa süre içinde gelecek. 


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Palworld Palworld kaç adet sattı