Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Spotify CEO’su Apple’a ateş püskürdü!

Spotify şirketinin CEO'su Daniel Elk, Apple'ın getirdiği yeni düzenlemelere sert tepki gösterdi.

Spotify CEO’su Apple’a ateş püskürdü!

Apple ile yaşadığı sorunlarla daha önce de sık sık gündeme gelen Spotify, bu kez de şirketin yeni Avrupa Birliği uyum düzenlemelerine tepkili. Spotify CEO’su Daniel Elk, Apple’ın yaptıklarının tamamen saçmalık ve kabul edilemez olduğunu söylerken, diğer yandan yapılan düzenlemelerin Spotify markasına katkı sağlama potansiyelinin de olduğunu belirtti.

"SPOTİFY YALNIZ DEĞİL"

Bu yeni düzenlemelere tek tepki gösteren firmanın Spotify olmadığını söyleyebiliriz. Epic Games, Mozilla ve Microsoft gibi şirketler de Apple’a getirdikleri ağır eleştirilerle gündeme gelmişti. Elk, Apple’ın bir çeşit algı oyunu yaptığını ve Avrupa Birliği yasalarının etrafından dolaşmaya çalıştığını öne sürerken, kendilerinden talep edilen büyük komisyon oranlarının zorbaca olduğunu söyledi.

Daniel Elk ayrıca Apple’ın sosyal medyadaki iletişim taktiklerini de eleştirerek, şirketin tüm olanları çarpıttığını ve işlerin göründüğü gibi olmadığını iddia etti. Ancak tüm bu şikayetlerine rağmen, Elk önlerine çıkarılacak her soruna çözüm bulacaklarını ve Spotify’ın müzik yayıncılığında zirvede kalmaya devam edeceğini belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Apple Spotify tepki şirket