Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Arnold Schwarzenegger, pahalı saatini beyan etmediği için Münih havaalanında gözaltına alındı

Hollywood'un ünlü ismi Arnold Schwarzenegger, Almanya'da gözaltına alındı. Avusturya'nın dünyaca ünlü kayak merkezi Kitzbuhel'e gitmek için Almanya'ya gelen ünlü aktör, Münih Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Arnold Schwarzenegger, pahalı saatini beyan etmediği için Münih havaalanında gözaltına alındı

Taner BİLDİK - 12punto.com.tr

Konuyla ilgili CNN'e bilgi veren  Münih Gümrük basın sözcüsü, Thomas Meister, "Bir ürünü beyan etmedi. AB dışından ithal edilen bir ürünü AB'de  bulundurmak için beyan gerekiyor. Ve bu kural ve süreç herkes için geçerlidir" dedi.

Meister, eski California valisi ve film yıldızının iki saatten fazla süreyle gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldığını ve seyahat ettiğini belirtti.

CNN'e bilgi veren bir kaynak, "Arnold, yarın Avusturya'da Kitzbuhel'deki hayırsever açık artırmada satabileceği bir saati taşıdığı için üç saat boyunca gözaltına alındı" dedi.

Kaynak, söz konusu ürünün İsviçre lüks markası Audemars Piguet'e ait bir saat olduğunu söyledi.

Açıklamayı yapan kaynağa göre gelişinden önce Schwarzenegger'den bir beyan formu doldurması istenmedi. Yine aynı kaynak, "Her soruya gümrük görevlilerine dürüstçe cevap verdi. Her adımda işbirliği yaptı, hatta bu, çok komik bir polisiye filmi yapılacak kadar beceriksiz bir organizasyondu diyerek yaşadıklarını ti'ye aldı." diye konuştu.

Kaynağa göre, aktör saat üzerinde olası vergileri önceden ödemeyi kabul etti.

 Görevliler, bir saat boyunca kredi kartı makinesini kullanamayarak ödemeyi alamadı.

Sonunda pes edip ünlü aktörü bir bankaya götürüp nakit çekmesini ve ödeme yapmasını istediler. Ancak  Schwarzenegger ötürdükleri ATM'nin limiti çok düşüktü ve banka kapalıydı. Geri döndüğünde yeni bir görevli, çalışan yeni bir kredi kartı makinesi getirdi ve ünlü oyuncu vergi ödemesini zor da olsa yaparak serbest kaldı.


Haber Kaynağı : Taner Bildik

arnold Schwarzenegger gözaltı