Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Dolce & Gabbana köpekler için özel olarak parfüm tasarladı: 108 dolar

Dolce & Gabbana, köpekler için özel olarak tasarlanan ilk parfümleri Fefé'yi tanıttı. Ancak, parfümün köpeklere zarar verebileceği iddiası, tartışmaları beraberinde getirdi.

Dolce & Gabbana köpekler için özel olarak parfüm tasarladı: 108 dolar

Moda dünyasında yenilikçi adımlarıyla tanınan Dolce & Gabbana markası, bu kez insanlar için değil evcil hayvanlar için bir parfüm üretti.

Şirketin kurucu ortağı Domenico Dolce'nin köpeğine olan sevgisinden ilham alınarak tasarlanan parfüm, köpeklerin bakım rutinine lüks bir dokunuş katmayı hedefliyor.

pazarlamasyon.com'da yer alan habere göre 108 dolara satışa sunulan Fefé'nin güvenliği konusunda endişeleri gidermek isteyen Dolce & Gabbana, ürünlerine Safe Pet Cosmetics sertifikası ve veteriner onayı aldı.

'KOKU KÖPEKLERDE GÜN BOYU KALIYOR'

Şirket, test edenlerin yüzde 90'ında, kokunun köpeklerinde gün boyu kaldığını bildirdiğini belirtti.

Ancak Kraliyet Hayvanlara Zulmü Önleme Derneği (RSPCA), bu yeni ürünle ilgili ciddi endişeler dile getirdi. RSPCA sözcüsü, The Guardian'a yaptığı açıklamada, yapay kokuların köpeklerin duyusal deneyimlerini etkileyebileceğini, köpeklerin burunlarına çok fazla güvendikleri için iletişim kurma ve dünyada gezinme yeteneklerini olumsuz etkileyebileceğini söyledi.

Dernek ayrıca, evcil hayvan sahiplerinin hayvanları insanlaştırma eğiliminin ve orijinal olarak insanlar için tasarlanmış ürünleri kullanmalarının, hayvanların çıkarlarına olmayabileceği konusunda uyardı.


Haber Kaynağı : 12punto