Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Abdi İbrahim yönetici kadrosuna iki üst düzey atama

Abdi İbrahim bünyesine direktör düzeyinde iki üst düzey atama gerçekleştirildi.

Abdi İbrahim yönetici kadrosuna iki üst düzey atama

Abdi İbrahim'den yapılan açıklamaya göre, Kristin Aslaner Aras, Abdimed Pazarlama Direktörlüğü'ne atanırken, Tedarik Servisleri Direktörlüğü'ne Güngör Lal getirildi.

Koç Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nden mezun olan Aras, kariyerine Cenovapharma'da OTC Proje Müdürü olarak başladı.

Menarini'de kıdemli ürün müdürlüğü pozisyonunda yer alan Aras, daha sonra Nestle'de kıdemli marka müdürü olarak görev yaptı.

Aras, Abdimed Pazarlama Direktörlüğü görevinde, şirketin tüketici sağlığı portföyü için pazarlama stratejilerini belirleme ve uygulama konusunda önemli rol üstlenecek.

Güngör Lal de lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü'nde tamamlarken, aynı üniversitede MBA eğitimi aldı.

Kariyeri boyunca Üstay Medikal'de proje yatırım mühendisliği ile GlaxoSmithKline ve Amgen-Gensenta'da iş sağlığı ve çevre müdürlüğü gibi pek çok üst düzey görevde yer alan Lal, yeni görevinde şirketin tedarik servisleri süreçlerinin planlanması, yönetilmesi ve geliştirilmesi alanlarına liderlik edecek.


Haber Kaynağı : AA

Abdi İbrahim atama