Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Amazon Türkiye açıkladı! Ek ambalajsız gönderi uygulaması başlatıldı

Amazon Türkiye, müşterilerinin satın aldıkları ürünlerin üreticinin orijinal paketinden başka ek bir ambalajlama yapılmadan, sadece adres etiketi ekleyerek teslim edilmesini sağlayan bir uygulama başlattı.

Amazon Türkiye açıkladı! Ek ambalajsız gönderi uygulaması başlatıldı

Amazon Türkiye, belirli ürünleri ek ambalajlama yapmadan göndermeye başladığı yeni bir programa başladı. Şirket, Türkiye'deki bu programla satış ortaklarını çevre dostu ve ek ambalaj gerektirmeyen ambalajlarda paketleme konusunda teşvik ediyor.

Bu yeni program, müşterilere ürünleri sadece orijinal paketleriyle gönderme seçeneği sunarak, paket başına teslimat emisyonlarını azaltmayı hedefliyor. Amazon Türkiye, binlerce ürünü, mutfak aksesuarları, spor ekipmanları ve ofis malzemeleri dahil olmak üzere, bu programa dahil etti.

Müşterilere, ödeme sırasında, ürünün "içinde ne olduğunu gösteren" bir mesajla, ek ambalajlama yapılmadan orijinal paketiyle teslim edileceği bilgisi veriliyor. Siparişlerini gizlemek isteyen müşteriler ise birçok ürün için "Ek Amazon ambalajı olmadan gönderilir" seçeneğini tercih edebiliyor.

Amazon Türkiye Ülke Müdürü Richard Marriott, yeni ambalaj programının amacının fazladan ambalajları ortadan kaldırmak ve yalnızca ürünü korumak için gerektiğinde ekstra bir karton veya zarf kullanmak olduğunu belirtti. Marriott, müşterilerin hızlı ve güvenli teslimat isteğini anladıklarını ve bu uygulamanın müşterilere daha az ambalaj kullanımının faydalarını sunmayı amaçladığını ifade etti.

Amazon, ambalajlama gerektiğinde, akıllı paketleme seçenekleri sunmak için makine öğrenimine dayanan algoritmaları kullanıyor. Böylece ürünler, daha iyi bir şekilde paketleniyor ve müşterilere güvenli bir şekilde ulaştırılıyor.

Marriott, müşterilere ek ambalaj seçeneği sunarak, özellikle hediye alımlarında sürprizleri bozmamayı amaçladıklarını ve bu seçeneği tercih eden müşterilerin ürünlerinin ek ambalaj ile paketlenmeye devam edeceğini vurguladı.


Haber Kaynağı : AA

amazon kargo