Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cem Küçük'ten iktidara 'değişim' uyarısı: 'Ters tepebilir'

İktidara yakınlığıyla bilinen Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük, AKP'nin 31 Mart yerel seçimlerinin ardından, seçmeni tarafından beklenen değişikliği gösteremediğini ve geç kaldığını yazdı. Küçük ayrıca, "AK Parti teşkilatlarında tek bir değişim olmadı. Keşke olsaydı" dedi.

Cem Küçük'ten iktidara 'değişim' uyarısı: 'Ters tepebilir'

31 Mart yerel seçimlerinde 2002 yılından bu yana ilk kez 2. parti konumuna düşen AKP'de seçmenin değişim talebi sürüyor. 

Yapılan son MYK'da da değişiklik olmaması iktidara yakın isimler tarafından eleştirilere neden oldu.

"ÖNCE EKONOMİNİN DÜZELMESİ ŞART"

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük konuyla ilgili görüşünü şöyle aktardı: 

"Seçim sonuçları üzerinden değerlendirmeler devam ediyor. Geçen salı günü AK Parti MYK’sı yapıldı. Bazı düzenlemeler olur diye beklendi. Ama olmadı. AK Parti teşkilatlarında tek bir değişim olmadı. Keşke olsaydı. Mayıs ayı ve sonrasında olacağı söyleniyor. AK Parti bence geç kalıyor. Hemen değişim yapmalı. Yoksa ters tepebilir. Geçen hafta sonu Batı Karadeniz’deydim. Halkın gündemi ekonomi ve emekli maaşları. Başka gündem yok. Önce ekonominin düzelmesi şart.

"ŞİMDİDEN DİYELİM Kİ..."

Sonra teşkilatlar geliyor. Acilen oraya da el atılması şart. Kastamonu, Amasya, Kütahya, Adıyaman, Kilis, Afyon, Uşak, Şanlıurfa gibi illerde bence değişiklik lazım. Bakın bir örnek vereyim. Seçimlerden önce Şanlıurfa Belediye Başkan Adaylarından Ali Rıza Gök bana AK Parti’nin niçin kaybedeceğini tek tek anlatmıştı. Ben de inanmadım. Ancak dedikleri çıktı.

Aynı şeyi mesela başka bir arkadaşım Kütahya için anlatmıştı. AK Parti bütün illeri masaya yatırmalı. Geç kalırsa ekonomi düzelse bile sıkıntı yaşayabilir. Bunları şimdiden diyelim ki, ön alınsın..."


Haber Kaynağı : 12punto

cem küçük AKP AKP MYK yerel seçim