Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087
/gundem/add-etkinliginde-ataturk-kiligina-girdi-masalari-selamladi-5810

ADD etkinliğinde Atatürk kılığına girdi masaları selamladı

ADD Milas Başkanlığının 26 Ekim gecesi gerçekleştirdiği "100. Yıl Balosu'ndan" ortaya çıkan görüntüler büyük tepki çekti. Düzenlenen etkinlikle Atatürk'ü taklit eden bir kişinin mareşal kıyafetiyle masaları selamladığı görülüyor. Görüntülerle ilgili olarak ADD Genel Sekreteri Ayhan Yalçınkaya'dan açıklama geldi.

Son zamanlarda Atatürk'e benzerliğini kullanan kişilerin yaptıkları yayınlarda takipçilerinden para toplamalarıyla tartışılmaya başlanan benzerlik ve bunu istismar etme konusu ortaya çıkan son görüntülerle farklı bir boyuta taşındı.

ADD Milas Şubesi tarafından Cumhuriyet'in 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen gecede Mareşal Atatürk kıyafetli bir kişinin masaları selamladığı görüntüler tartışma konusu oldu.

" />

DEMİRTAŞ'TAN TEPKİ GELDİ

Sosyal medyadan tepkisini dile getiriken ekonomist Özgür Demirtaş, "Atatürk’e benzediği için para toplayan insanlara yetkililerin müdahale etmesini dilerim. Bu kişiler Atatürk’ün hatırasına hakaret ediyorlar" dedi.

ADD'DEN AÇIKLAMA

Gazeteci Şaban Sevinç de sosyal medya hesabından yapptığı paylaşımda ADD Genel Sekreteri Ayhan Yalçınkaya'nın Milas Şubesi’ndeki bu olayın kendi bilgileri dışında olduğunu, çok yanlış bulduklarını ve üzüldüklerin bildirdiğini aktardı.

Sevinç ayrıca, gerekli incelemeyi yapacaklarını benzer olayların bir daha yaşanmayacağını belirttiğini de ifade etti.

Haber Kaynağı : 12punto