Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ahmet Hakan’dan Murat Kurum’a dikkat çeken tavsiye! 'Artık tıkanmış durumda...'

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İstanbul’daki seçim yarışında Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum’un yenişemediğini belirterek AKP’nin adayı Kurum’a ‘polemiğe gir' tavsiyesinde bulundu.

Ahmet Hakan’dan Murat Kurum’a dikkat çeken tavsiye! 'Artık tıkanmış durumda...'

Türkiye, 31 Mart 2024’te yerel seçimler için sandık başına gidecek. Kritik seçimlerde en çok merak edilen kentlerin başında İstanbul geliyor.

Megakentteki yarışın AKP ve MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakı’nın adayı Murat Kurum ile CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu arasında geçmesi bekleniyor.

İktidara yakınlığıyla bilinen Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugün kaleme aldığı yazısında Murat Kurum’a dikkat çeken bir tavsiyede bulundu.

Hakan, Kurum'un Ekrem İmamoğlu ile doğrudan polemiğe girmekten uzak durduğunu belirterek, "Yapılan araştırmalar gösteriyor ki: İki aday yenişemiyor. İki aday başa baş durumda. Yani Murat Kurum’un “polemiğe girmeme” ve “projelere odaklanma” stratejisi, artık tıkanmış durumda. Murat Kurum polemiğe girmeyi bile düşünmeli" diye yazdı.

"Sadece İstanbul" sloganının işlevini tamamladığını kaydeden Hakan, "Dikkat çekici yeni bir çıkışa, etkileyici yepyeni bir söyleme acil ihtiyacı var Murat Kurum’un. Hatta ve hatta “polemikten uzak durma” kararını bile yeniden gözden geçirebilir. O derece yani" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Hakan Ekrem İmamoğlu Murat Kurum yerel seçim